Back to Question Center
0

Kako deluje orodje za povratne povezave?

1 answers:

Ko ustvarjate oglaševalsko akcijo za ustvarjanje povezav, morate vedeti vrednost povezave, ki jo izdelate. Če veste, koliko je vredno povratne povezave, lahko analizirate, ali je vredno svojega denarja, časa in truda ali ne. Vhodne povezave lahko ocenite ročno ali uporabite orodje za povratno povezavo. Ta članek je namenjen izračunima zunanjih povezav in upajmo, da vam bo pomagal okrepiti svojo kampanjo za povezovanje stavb. Torej, podrobneje si oglejmo te metode vrednotenja.

 • Povezave, ki se navezujejo na njih

prvi dejavnik, ki ga morate upoštevati pri ustvarjanju povezav do vaše spletne strani. Spletni viri, ki povezujejo na spletno mesto, določajo svojo avtoriteto in moč. Večje spletne strani s področja PR se povezujejo na domeno, bolje bo na Googlu. Če želite izboljšati prepoznavnost vašega spletnega mesta na strani z rezultati iskanja v Googlu, si morate prizadevati za dostop do vhodnih povezav samo iz takšnih spletnih virov.

Številna orodja tretjih oseb pomagajo pri merjenju kakovosti vhodnih povezav. Verjetno ste slišali za nekatere od njih. Priporočam izvajanje takih orodij kot Semalt Web Analyzer ali Ahrefs. Ta orodja vam lahko zagotovijo najbolj natančne podatke v zvezi z viri povezave. Torej, ali to merite z uporabo DA, DR, TF, CF ali nekako poiščite ročni način, je to še vedno prvi dejavnik pri določanju moči povezave (ne relevantnosti).

 • Izmeri promet vhodnih povezav

Glavni namen gradnje vhodnih povezav je pridobiti usmerjeni promet prek njih. Zato je merjenje prometa vhodnih povezav MOREMO. Če ima spletni vir veliko dohodnega prometa, je to najverjetneje ugledna spletna stran, ki uporabnikom nudi veliko vsebin. To pomeni, da bodo iskalniki verjetno uvrstili tudi visoko, kar bo povečalo število klikov, promet in nato konverzijo.


Spletni viri, ki ustvarjajo veliko kakovostnega prometa, veljajo v večji meri zaradi naslednjih razlogov:

7)
 • Promet kot razvrstitveni dejavnik
 • Promet je koristen za uvrstitev v Googlu, saj ta iskalnik ocenjuje vir spletnih virov in ustreza številom obiskovalcev, ki prihajajo na spletno stran od neplačanega iskanja. To pomeni, da se lahko spletno mesto, iz katerega prejemate povezave, poveča kakovost in s tem ustvari več povezav, s čimer se vaša vhodna povezava močno poveča s časom.

  • Promet prihaja na vašo spletno stran

  Spletna mesta z veliko prometa bodo prav tako ustvarila promet na vaši spletni strani prek povratnih povezav. To bo pozitivno vplivalo na vašo konverzijo in povečalo pooblastilo v očeh Googla. Čeprav je močnejši še vedno v razpravi. Vendar pa morate poskrbeti, da greste na spletna mesta, ki lahko prinesejo promet na vaše strani.

  • Relevantnost

  Vsakič, ko ustvarjate povezave, morate biti prepričani, da jih postavite na podobne ali iste nišne vire v ciljno usmerjeno stran. Poleg tega je treba povezave vključiti v ustrezno vsebino, da uporabnikom zagotovite jasno razumevanje, kaj se bodo soočili po vaši vhodni povezavi Source .

  December 22, 2017