Back to Question Center
0

Kakšni so načini za ustvarjanje povratnih informacij o e-trgovini, ki ustvarjajo promet?

1 answers:

Ko so vse tehnike za optimizacijo iskalnikov ustrezno uveljavljene na vašem spletnem mestu, bo vašemu podjetju pomagalo uvrščati višje na strani z rezultati iskanja in zagotavljati enakomeren pretok ciljnega prometa. To omogoča optimizacijo iskalnikov zelo koristno za spletne strani e-trgovine. Če je to storjeno v zapletenih s trženjem družbenih medijev, e-marketingom in drugimi promocijskimi kampanjami, naredi spletno poslovanje uspešno.

SEO v svoji osnovni obliki se lahko razdeli na off-in na strani optimizacijo. Optimizacija na strani se nanaša na vse tehnike na kraju samem, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo z vašim spletnim virom. Poleg tega služi tako, da pomaga iskalnim strojem, da razume, kaj vaše spletno mesto želi omogočiti, da se prikažejo za ustrezno uporabniško poizvedbo. Optimizacija zunaj strani služi tako, da iskalniki izbirajo točno svojo spletno stran kot najbolj pomembno za uporabniško poizvedbo. Temeljni del tega je iz povratnih informacij. Morate dobiti kakovostne povratne povezave iz drugih nišnih povezanih spletnih virov, da bo vaše spletno mesto vidno vašemu ciljnemu občinstvu.

Povratne povezave v njihovem terminu so razdeljene na dofollow in nofollow. Dofollow povratne so tiste, ki prispevajo vašo spletno stran SEO. Takšne povezave služijo kot glasovi iz drugih virov.

Druga možnost je, nofollow povratne povezave so povezave, ko oseba daje backlink, ki ne prenese nobene vrednosti na povezano spletno stran. Če želite ustvariti povezavo nofollow, avtor preprosto dodati dodaten bit besedila v HTML povezave. Če preverite kodo HTML, lahko tudi ugotovite, ali je povezava sledila ali ne. Na primer, največje število povezav iz YouTuba, Facebook, blogov in forumov je skoraj vedno nofollow. Še vedno so super za vašo blagovno znamko, vendar vam ne morejo povečati uvrstitve v iskalnik.

Kako določiti vrednost vhodnih povezav?

Ob določanju vrednosti in učinka povratnih informacij je treba upoštevati več pomembnih dejavnikov.

Razpravljamo o nekaterih bistvenih determinantih kakovosti povratne povezave:

 • Zunanje povezave z visoko kakovostnih spletnih mest so bolj uporabne za optimizacijo spletne strani od tistih, ki prihajajo iz nepomembnih in slabih mest;
 • Povezave iz edinstvenih domen prinašajo večjo vrednost vaši spletni strani kot povezave s spletnih mest, ki so se prej povezale z vami;
 • Uporabniki, ki so povezani z vsebinskimi povezavami, sprejemajo bolje kot nepomembni za teme tem;
 • Povezave z ustreznimi in optimiziranimi besedili sidranja prinašajo več osredotočene vrednosti na ključno besedo, še posebej, če zveni kot vaša blagovna znamka.

Kako ustvariti povratne povezave, ki ustvarjajo promet?
 • Ustvarite vsebino, ki jo bodo dali uporabniki
 • Najlažji način za pridobivanje ekoloških povratnih informacij na spletnem mestu e-trgovine je ustvarjanje odlične in prepričljive vsebine v pisni obliki, videu ali zvočno obliko, ki jo bodo uporabniki delili po svoji želji.

  • Ustvarite svoje mnenje o izdelku

  Druga preprosta, a koristna tehnika gradnje povezav je, da dosežete bloge, da ustvarite dobre preglede vaših izdelkov. Seveda bo pridobila povezavo nazaj na vašo spletno stran Source .

  December 22, 2017