Back to Question Center
0

Ali mi lahko pomagate z najboljšo SEO strategijo za najboljše povratne v letu 2016?

1 answers:

Kakšen je pravi pristop k najboljšim povratnim v letu 2016, zlasti z vidika SEO? Verjamem, da je trenutno najboljši način za učinkovito povezavo stavbe diskretno delujoče, da bo vse dobro utemeljeno in popolnoma nadzorovano. Mnogi SEO in strokovni webmasters verjamejo, da imajo ponavljajoče se preglede, da izključijo vse zastarele in povezavo stavbe strategije bi ključ do vožnje SEO najboljši možni način s povratne v letu 2016. Mislim, da v iskalni optimizaciji ni nobene splošne strategije s 100% zajamčenimi in nikakor predvidljivimi rezultati, ki bi se razumno pričakovali za položaje v iskalnem položaju na daljši rok.

Izogibajte se pogostim napakam

No, edino, kar lahko storimo - moram priznati - je izogniti se uporabi nepreverjenih in ne povsem zanesljivih metod povezovanja stavbe. Mislim, da morate vedno dvakrat premisliti, preden začnete uporabljati tudi vse tiste, ki so se pred kratkim pojavili v trendu, v SEO, ne glede na to, kako obetaven lahko pogled na prvi pogled. Torej, bolje pozabite na takšne "inovacije", seveda, razen če delate proaktivno in že imate jasno razumevanje - točno, kaj boste storili, in za kakšen poseben namen. Kljub temu verjamem, da skoraj vsakdo lahko uživa dober rezultat pri oblikovanju močnega profila povezave za spletno stran ali blog. Mislim, da je v letu 2016 nekaj starševskih in uporabno dokazanih načinov za najboljše povratne povezave, tudi če ne najemite ekipe resnično izkušenih SEO-jev ali apt webmastrov, ki se letijo v industriji. Spodaj bom imel kratek pregled mojih najbolj naštetih praks in jasne vizije, kje začeti graditi kakovostne povezave za izboljšanje SEO na lestvici.

Razvrstite svoj profil povezave

Vzamemo to samoumevno - vse vhodne povezave lahko razdelimo na »dva« sloja. Enostavno rečeno, vse je običajno odvisno od njihovih virov in najprimernejšega časa, da jih začnete graditi, ne da bi pri tem gledali sumljivo z vidika večjih iskalnikov, kot je Google. Počutite se prepričajte o najbolj pogostih pasti in kaznih, ki lahko nenadoma padajo vaše uvrstitve - skoraj v nobenem trenutku. Če želite biti na varni strani, morate od samega začetka slediti pravilnemu poteku dejanj. Na ta način priporočam kategorizacijo možnosti za povezavo s povezavami:

Povezave 1. stopnje

  1. Na vrh relevantnih člankov o Wiki.
  2. Lokalni imenik.
  3. Poslovni seznami podjetij.
  4. Predstavljeni članek imenikov za povezavo nazaj na vašo spletno stran ali blog (priporočam naslednje, da poskusite v prvi vrsti - Ezinearticles. com, GoArticles. com, ali articlebase. com).

Tier 2 Povezave

  1. Oblikovanje prisotnosti socialnih medijev z začetkom poslovnih profilov na najbolj obremenjenih platformah, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn. (Namig: poskusite uporabiti FanPageRobot, priročno orodje za objavljanje povezav na teh priljubljenih socialnih medijih na skoraj samozaposleni način.
  2. gostovanje blog post, ki zaslužijo backlink v zameno).
  3. Komentarji o nišah relevantnih spletnih dnevnikov.
  4. Sodelovanje v vročih razpravah na blogih, forumih in spletnih mestih, povezanih z industrijo, za vprašanja in odgovore. (Namig: preden karkoli drugega, priporočam, da poskušate graditi povratne povezave od Quora in LinkedIn Answers).
  5. Videoposnetka na YouTubu, ki je druga obiskana spletna stran v svetu, ne sme biti nikoli podcenjena. Ne oklevajte, da zaženete svoj video kanal in izvedete izredno učinkovito spletno trženje s promocijo blagovne znamke, v skladu s hvaležnostjo veliko dragocenih povezav hkrati. (Namig: imaš lahko nekaj povezav, ki ste jih takoj ustvarili, samo izpolnite glavne razdelke svojega profila, ki so na voljo za opustitev povratnih povezav z vašo spletno stranjo ali spletnim dnevnikom po privzetku) Source .
December 22, 2017