Back to Question Center
0

Kaj morate vedeti o plačanih povezavah?

1 answers:

Če me kdo vpraša, kateri je najpomembnejši vidik optimizacije iskalnika, bom odgovoril, da je to nedvomno povratne povezave. Ne glede na to, kako jih dobiš. Stvar je, da morajo biti in bolj, bolje. Ne verjamem nikomur, ki pravi, da je gradnja povezav mrtva. Ta napačna izjava se razširijo s prepričljivimi in neizkušenimi spletnimi skrbniki, ki so jih pred kratkim kaznovali iskalniki.

Če je vaš glavni namen spletnega poslovanja privlačnejši ekološki promet na vaše spletne strani, potem se morate osredotočiti na povratne povezave. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako kupiti povratne povezave z nišami, da bi pritegnili potencialne stranke na vašo spletno stran.

Vloga povratnih povezav v promociji na spletu

Iskalniki, kot je Google, določijo vašo avtoriteto in ugled vaše strani po številu in kakovosti povratnih povezav, stran iz drugih spletnih virov. Vhodne povezave do vaše spletne strani imenujemo tudi vhodne ali navzven povezave. Če ima spletni vir veliko povezav z visoko avtoritativnimi PR9 ali 10 spletnimi mesti, bo najverjetneje uvrščen na TOP na strani z rezultati iskanja.

Če se še vedno sprašujete o vlogi povratnih povezav v promociji spletnega poslovanja, vam omogočim, da vam delim nekaj bistvenih prednosti dejavnosti povezovanja stavb:

  • Izboljšanje uvrstitve v iskalniku

Če je vaše spletno mesto povezano z visokokakovostnimi nišnimi spletnimi viri ali spletnimi mediji, ga bo Google privlačil bolj avtoritativno in dal višji uvrstitev na strani z rezultati iskanja.

  • Visoka stopnja pajkanja

Če imate spletno mesto na vašem spletnem mestu, bo Google indeksiral vsako novo vsebino, ki jo objavite. Vendar pa bodo pajki pogosteje razčlenili vaše spletno mesto, če najdejo sveže povratne povezave, ki kažejo na to. Več povratnih povezav, ki jih dobite, bo bolje, da bo stopnja vašega spletnega mesta pajkanja koristna za optimizacijo iskalnika na vašem spletnem mestu.

  • Napotitveni promet

Kakovost povratne povezave lahko prinese veliko referencnega prometa na strani vašega spletnega mesta. Ta promet lahko vpliva tudi na vašo spletno stran PageRank in poveča avtoriteto domene. Poleg tega se promet prometa običajno spremeni v prodajo.

Ali morate kupiti nišne povratne povezave?

Nakup povratne povezave je najhitrejši način za njihovo pridobitev. Vendar pa morate imeti pameten pristop k temu procesu. Zavedati se morate, da z nakupom povezav kršite Googlove smernice za spletne skrbnike. Torej, če nimate inteligentnega pristopa k povratnim nakupom, boste najverjetneje dobili sankcije, kot so povratne deindexation, izgubili razvrstitve in tako naprej.

Kot kaže praksa, je tveganje tako veliko, ko kupujete povezave po nizkih cenah, kot je 5 $ na povezavo. V večini primerov takšni nizki stroški govori o nizki kakovosti spletnega vira, ki ga nudi za vas. Veliko takšnih spletnih strani se ustvari z enim samim namenom, da kupujejo in prodajajo vhodne povezave. Google lahko zlahka zazna takšna spletna mesta in jih kaznuje, zato jih boste zaslužili, da jih odklonite Source .

December 22, 2017