Back to Question Center
0

Kateri so TOP 10 spletnih virov za povratne generacije?

1 answers:

Ustvarjanje kakovostne in privlačne vsebine je nedvomno najboljši način za brezplačne in ekološke povratne povezave na vašo spletno stran. Uporabniki sami bodo delili svojo vsebino v spletu in ji dodali večjo vrednost v oči iskalnikov. Vendar lahko znatno izboljšate svoj profil za nazaj, tako da ustvarite povezave na TOP10 Googlovih spletnih mestih - npt thermistor probe. Ti spletni viri imajo največji PageRank in najvišjo avtoriteto na spletu. Medtem ko večina spletnih skrbnikov in strokovnjakov za SEO meni, da je nemogoče dobiti povezave s tako kakovostnih spletnih virov, v resnici je vse veliko lažje. Lahko dobite povratne povezave od TOP 10 spletnih virov brezplačno. Vse kar potrebujete je, da bodite pozorni in sledite našemu priročniku za gradnjo kratkih povezav. Torej, gremo naprej. Google Plus

Google Plus je družabna platforma v lasti Googla

TOP 10 kakovostnih spletnih mest za backlink

. Nato ima najvišjo PageRank. Tukaj lahko zgradite obe datoteki dofollow (indeksirano po iskalnih pajkah) in nofollow (ne indeksirajo jih iskalniki) povratne povezave.

Če želite pridobiti povratne povezave v storitvi Google Plus, morate slediti naslednjim korakom:

 • Ustvarite celoten profil v storitvi Google+.
 • Kliknite gumb Profil in izberite O razdelku. Tukaj najdete spletno stran.
 • Kliknite na gumb Dodaj na območju povezave. S tem boste imeli možnost dodajanja URL-ja spletnega mesta.
 • Če se pomaknete navzdol po strani, boste opazili sodelujočega, kamor želite ponoviti svojo blagovno znamko in URL.
 • Če želite shraniti vse, kliknite gumb Ok.
 • Če želite prenesti promet iz teh povezav, kliknite ikono za zaklepanje v povezavi »Povezave« in »Prispevek«. "Tukaj morate spremeniti zasebni pogled na javni.

To je to. Sedaj imate povratne povezave od ene od najbolj vplivnih platform v Googlu.

 • Facebook

Facebook je globalno priljubljena socialna mreža s celovitimi statističnimi indeksi. Ima 9 PageRank in 2 Alexa Rank. Skupno število povratnih povezav, ki kažejo na Facebook, je več kot 7 milijonov. Vsak dan se na Facebooku prijavijo milijoni novih uporabnikov z vsega sveta, enako pa jih dnevno uporabljajo tudi uporabniki. Z drugimi besedami, Facebook je preprosto največja socialna platforma na svetu, ki zagotavlja odlične možnosti za povezavo za podjetja.

Da bi dobili povratne povezave s to socialno platformo PR9, morate slediti tem kratkim navodilom:

 • Prijavite se v Facebook ali ustvarite svoj poslovni račun, če ga nimate;
 • Odprite aplikacijo Facebook, ki se imenuje »Statični HTML« in kliknite na Add Static HTML na stran. Tukaj boste videli nov zavihek "Dodajanje strani". "Izberite želeno stran in kliknite" Dodaj stran zavihek ". "
 • S temi manipulacijami boste ustvarili pozdravno aplikacijo na strani podjetja Facebook.
 • Kliknite na to pozdravno aplikacijo. Zdaj imate še eno zavihko, v katerem morate klikniti kartico Uredi in vstaviti tukaj HTML kodo. URL spletne strani in sidro morate spremeniti z URL-jem vašega spletnega mesta in sidrnim besedilom. Če želite shraniti te spremembe, morate klikniti gumb za shranjevanje.

Proces ustvarjanja dofollow backlink na Facebooku je storjeno. Zdaj lahko opazite povečanje socialnega prometa, ki prihaja iz te platforme.

December 22, 2017