Back to Question Center
0

Kako ustvarim povratne povezave za spletno mesto brez plačanih?

1 answers:

Če želite ustvariti povratne povezave za spletno mesto, namesto da bi hitro dobili nekaj plačanih, morda ste že sprejeli dobro oblikovano odločitev. Let's face to - včasih se zdi, da je vložitev vlog za trgovanje s povezavami zelo obetaven napor. Dejansko pa je veliko večje možnosti za večjo škodo vašemu trenutnemu napredku razvrstitve, ne pa koristi od kakršnega koli merljivega in dolgotrajnega povečanja prometa, RPK, pretvorbe itd.Stvar je v tem, da Google zdaj poudarja, da dodeli samo kakovostne in naravne strategije povezovanja stavb. To pomeni, da boste morali ustvariti povratne povezave za spletno mesto na pravi način, saj boste morali vložiti nekaj časa in truda, da bi pritegnili samo ustrezne spletne strani tretjih oseb in bloge. No sodoben koncept kakovostne in ekološke povezave ni tako preprost in enostaven, kot je bil, na primer pred dvema ali tremi leti - plumbing services corona ca. Dobri stari časi so že zdavnaj minili.


Danes lahko uspešno ustvarite povratne povezave za spletno mesto samo, če uporabljate prave praktične akcijske načrte v skladu z vzdrževanjem splošne strategije SEO nenehno pregledovati in prilagoditi za njimi. Ampak še vedno ni potrebe po skrbi - tu je nekaj uporabno dokazanih načinov za pridobivanje kakovostnih povezav. Vse, kar potrebujete tukaj, je vlagati nekaj časa in truda - glede na to, da niste eden od tistih fantov brez dobrega z rokami - in vaš profil povezave je v celoti postavljen. Medtem ko nekateri od naslednjih korakov verjetno ne bodo več kot le nekaj minut, da boste imeli vse na mestu, njihov velik potencial za izboljšanje vašega SEO nikoli ne bi smel biti podcenjen. Torej, spodaj so nekateri od mojih najpomembnejših načinov za ustvarjanje povratne povezave za spletno stran - seveda, učinkovito in seveda brez plačila peni.

pridobiti kakovostno vsebino, ki prinaša vrednost

Očitno je, da privabljanje več obiskovalcev v živo z edinstvenimi, kakovostnimi in brezplačnimi informacijami z resnično vrednostjo je verjetno najboljši način za ustvarjanje povratnih povezav za spletno mesto organsko in brez kakršnih koli tveganje zaslužka rang kazen. Vse kar potrebujete je zagotoviti prepričljivo vsebino strani (trdne članke, študije primerov itd. ), da bi ga ljudje delili z drugimi, povezali z njo in jih omenili drugje na spletu. Na ta način pretehtajte preoblikovanje dela vaših besednih zapisov v nekaj bolj opaznega in privlačnega, na primer koristne infografije, preglednic, kratkih študij primerov, grafikonov itd.

Izkoristite večino tekmecev

No, ni nič narobe pri špijunianju nišnih tekmecev, da bi se učili več o svojih uspešnih izkušnjah v povezavi graditi, da natančno prilagodite svoja nadaljnja prizadevanja na najboljši možni način. Ne oklevajte in poskusite uporabiti eno od teh priljubljenih spletnih orodij za raziskave in analize backlink, ki so na voljo pri odprtem dostopu. Za mene sem našel naslednje okvire, ki so bile uporabnejše za pridobitev neprecenljivega konkurenčnega vpogleda - Moz Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Screaming Frog SEO Spider. Vse lahko odlično deluje tam. Razmislite o tistih že raziskanih poteh do najvišjih PageRank in avtorskih virov, da ustvarite povratne povezave za svoje spletno mesto ali blog.

Bottom Line

Če imate trdno vsebino, da ustvarite kakovostne povratne vire in uporabite svoje nišne tekmece, da ponovite svoje najboljše zmage v svojo korist - bi bilo super in še vedno ni dovolj. Na ta način se prepričajte, da si ne prizadevate le za gradnjo povratnih informacij, temveč za vašo močnejšo avtoriteto in ozaveščenost javnosti. Razmislite o intervjuju z vrhunskimi dejavniki v vaši industriji, privabili širšo publiko na priljubljenih družabnih medijih, razširili svoje najboljše mojstrovine preko objav in prispevkov gostov ter zagotovili pametne in vpogledne pripombe, da bi v zameno uživali v teh zasluženih povratnih.

December 22, 2017