Back to Question Center
0

Ali mi lahko priporočite nekaj dobrih mest za diverzifikacijo mojega visokega profila PR povratne povezave?

1 answers:

Seveda ne bi smeli zanemarjati povezav z visokimi pooblastili in močnimi PageRank virov, kot so nacionalni časopisi ali celo globalne medijske agencije. To je odličen način osveževanja visokega PR-profila povratnih povezav spletnega mesta ali spletnega dnevnika, vendar je naloga znana kot dolgotrajna in delovno intenzivna naloga. Kljub temu, z malo kreativnosti v mislih, lahko zelo enostavno zgrabite nekaj dodatnih povratne za izboljšanje vaše že obstoječe visoke PR profila povratne. Še več - verjetno ste že dobili nekaj kosov kakovosti vsebine ali že prekoračenih stikov, potrebnih za to. Spodaj vam bom pokazal nekaj dobrih mest in področij, ki jih je vredno razmisliti za povezavo. Konec koncev, to bi bila odlična priložnost, da se povežete z verjetno najbolj zaupanja vrednimi in avtoritativnimi izobraževalnimi / vladnimi spletnimi stranmi. Kakorkoli že, obe sferi ne potrebata niti velikih proračunskih stroškov niti preveč časa. Seveda, če se ravna prav.

Lokalne vladne strani

Med ostalimi so lokalna in nacionalna spletna mesta ali podporni blogi z dotovnimi razširitvami domene GOV točno tisti manjšinski viri, visoki DA (domenska pooblastila), ki v celoti doseže 100 točk. Glede na to, da težko uspeva izboljšati visok profil PR povratnih povezav s tistim, ki prihaja iz glavne vladne domene, obstajajo še kakšne priložnosti na lokalni ravni. Mislim, da številna lokalna vladna spletna mesta uporabljajo poslovne imenike za vodenje spletne promocije za regionalna podjetja na njihovem območju. Lokalni vladni imeniki so morda najlažji in najhitrejši način zajemanja dodatnih močnih povratnih povezav, ki kažejo na vašo spletno stran ali blog.

Izobraževalni (univerzitetni / visokošolski) strani

Znano je, da ima levji delež zaupanja vrednih izobraževalnih teles na svojih spletnih straneh DA približno 90-95 točk o nedavni študiji). Ampak najzahtevnejša stvar je, da najdemo pravo sredstvo za ozaveščanje. Najprej poskusite narediti uslugo - najti prave ljudi, ki jih poznate kot nekdanje študente ali člane osebja. Glede na to, da univerze in visoke šole vedno želijo pokazati, jih uporabite v svojo korist - samo jim ponudite prave zgodbe o uspehu, odlične karierne poti ali vroče razgovore, ki si jih želijo ogledati, obenem pa posodablja svoj PR profil povratnih informacij z nekaj novih povezav v zameno. Še več - zaslužite te dragocene povratne povezave prek univerzitetnih ali srednjih šolskih alumni strani, samodejno izkoristite še eno priložnost za pogovor o vaši poslovni blagovni znamki ali širši izpostavljenosti v industriji vaše družbe in tržne niše.

Če nič ne pomaga, je tukaj še en alternativen način ravnanja s pravosodnimi partnerji z univerzami ali drugimi izobraževalnimi ustanovami - to vam resnično pomaga, da si zaslužite nekaj teh dragocenih povezav. Vse kar potrebujete je, da imate izdelek ali storitev, ki ustreza bodisi lokalnim študentom ali članom osebja. Samo poskusite ponujati, na primer, izključno kodo za popust. Hkrati bi to bilo odličen način ustvarjanja večjega števila delnic, vodij, naročnin in omemb na socialnih medijih - poleg naših glavnih povezav. Upoštevajte pa, da bo za uspeh v tej shemi potrebno vaše podjetje ali poslovni projekt ponuditi nekaj, kar je mogoče kupiti ali naročiti na spletu Source .

December 22, 2017