Back to Question Center
0

Zakaj morate ustvariti visokokakovostne PR povratne povezave do vaše spletne strani?

1 answers:

Najpomembnejši dejavnik pri optimizaciji iskalnikov je nedvomno povezava stavbe. Iskalniki uporabljajo povratne povezave kot razvrstitev spletnih strani. Več kakovostnih povratnih točk, ki kažejo na vašo spletno stran, več možnosti za višje uvrstitev na SERP, ki jih dobite. Dofollow povratne povezave olajšajo Googlu, da določi avtoriteto spletne strani in njenega razreda. Zato izboljšajte položaj spletnega mesta na strani z rezultati iskanja in privabite bolj ciljno usmerjen promet; morate poudariti visoke povratne povezave s spletnimi mesti PR.

Ta kratek članek je zasnovan tako, da vam pokaže, kako priti do visokokakovostnih PR povratnih povezav do vaše spletne strani. Najprej pa naj vam pojasnim, katere so povratne povezave.

Dofollow povratne povezave in njihova vloga pri ustvarjanju prometa

Dofollow povratne povezave so zunanje povezave z različnih spletnih strani, ki kažejo na vaš spletni vir. Te povezave so znane tudi kot vhodne ali zunanje povezave. Te povezave omogočajo povezavo sokov iz enega vira v vir. Ko Google Bots pajka vaše spletno mesto, se nanašajo ne le na informacije na kraju samem, temveč tudi na offsite signale, kot so zunanje povezave. Če so te povezave dofollow, potem bodo iskalni boti šteli povezovalni sok, ki prihaja iz njih. Visokokakovostne PR povratne povezave bodo imele pomemben vpliv na to, kako iskalniki vidijo vaše spletno mesto.

Zato, ko želite ustvariti svoje povezave, je pametno osredotočiti svoja prizadevanja na gradnjo povezav na vire, ki vam omogočajo, da zgradite povezave do sledi. Zato bodo ti visokokakovostni avtoritativni povezavi izboljšali vašo stran in povečali pooblastilo blagovne znamke.

Kakšni so načini za pridobitev visokokakovostnih povratnih povratnih informacij?

Obstaja veliko različnih načinov, kako lahko dobite dofollow povezave do vašega spletnega dnevnika. Vendar se moramo osredotočiti le na visoke povratne povezave s PR. Pridobivanje teh ni veliko lažje, kot si mislite. Torej, razpravljamo podrobneje o tem, kako in kje dobiti povratne povratne povezave.

  • povratne povezave na forumih

Za pridobitev kakovostnih in ekoloških povratnih informacij se morate udeležiti forumskih razprav. Morate biti aktiven uporabnik, ki ustreza vašim nišnim forumom in pustite uporabne, duhovite in razumne pripombe v okviru vsake nove teme razprav. Vendar pa vedno ne poskušajte biti prvi v razpravi, da ne bo videti sumljivega za admin. Forumi so odličen prostor za promocijo vašega podjetja, ustvarjanje novih stikov in povečanje ugleda blagovne znamke. Najprej morate komentirati vsaj osem tem, ne da bi dodali povratne povezave in šele nato začeli graditi nekaj ekološke promocije. Vendar ne bi smeli biti vztrajni in nesramni.

  • Pregledi Bloggerja

Svoje podjetje lahko oglašujete tako, da dosežete druge bloge, povezane z nišami, in jim omogočite, da pregledajo vaše izdelke ali storitve. Torej, najprej morate najti prave bloge za ustvarjanje ustreznih povezav, ki vam prinašajo ciljni promet. Pitch samo relevantne izdelke blogerjem. V nasprotnem primeru tvegate, da boste razvili negativen vtis o svoji blagovni znamki. Nato najti način za stik z blogerji. Praviloma kraj svoje kontaktne podatke v glavi njihovega spletnega dnevnika. Lahko napišete e-poštno sporočilo ali kontaktirate z njim preko LinkedIn. Če dobite pozitiven odziv, je čas, da se vaši izdelki pošiljajo. Izbrati morate najboljše izdelke, ki jih potrebujete za ustvarjanje pravilnega vtisa vaše blagovne znamke Source .

December 22, 2017