Back to Question Center
0

Kako povečati svoj uvrstitev in optimizirati svoje cene s pomočjo Amazon Rank Tracker?

1 answers:

Amazon ključna beseda rank tracker je uporabna spletna programska oprema, ki je zasnovana za pomoč webmastrom tekmovati na tej trgovalni platformi. Omogoča promocijo izdelkov Amazon za nešteto dnevnih kupcev in povečanje obsega prodaje.

Redno bi morali uporabljati to orodje za izboljšanje vaše blagovne znamke v Amazoniji. Če želite ohraniti in okrepiti svoje položaje, morate stalno slediti ciljanim ključnim besedam. Amazon sledilec orodje je vse težav z avtomatizacijo procesa sledenja ključnih besed. Za ročno iskanje ključnih besed in strukturiranje podatkov morate porabiti veliko časa. Vsi ti ukrepi bodo samodejno opravljeni v kratkem času. Amazonski sledilnik preveri svoje uvrstitve večkrat na dan in vam nudi najvarnejše in najnovejše informacije. Na primer, če veste, kje so vaše ocene, lahko delate pod njihovim izboljšanjem. Ali če že imate na najvišjem položaju na Amazon SERP, lahko delate na razvrstitvi za drug iskalni izraz, povečate možnosti za vaše izdelke, ki se prikazujejo v rezultatih iskanja.

Zato z uporabo Amazon rank trackerja boste vedno korak pred konkurenco.

Kakšne so najpomembnejše prednosti sledilca rannika Amazon?

  • Poznate trenutno uvrstitev svojih ciljnih ključnih besed

Če bi radi uspeli na Amazonu, morate vedeti, položaj. Ti podatki vam lahko pomagajo izboljšati svoj Amazonov položaj in privabiti več potencialnih kupcev do vaše blagovne znamke.

  • Spremljate lahko spremembe na lestvici

Vse spremembe na lestvici kažejo, da se je nekaj zgodilo z vašo blagovno znamko. Lahko se zmanjša ali poveča v vaši Amazonovi uvrstitvi, na kateri morate takoj ukrepati. Amazon rank tracker vam ponuja vse te podatke in vam omogoča, da sprejmejo ciljno usmerjene ukrepe, da izboljšate svojo uvrstitev položaj takoj.

  • Ciljanje novih iskalnih izrazov

To orodje vam omogoča dodajanje novih iskalnih izrazov v sistem in ocenite njihov potencial za ciljanje na vaš seznam Amazon. Amazon rank tracker vam bo pokazal obseg iskanja za vsako ciljno ključno besedo, ki vam daje možnost, da ugotovite, ali je vredno ciljanja ali ne. Velik obseg iskanja ciljane ključne besede lahko kaže na oboje - visoko konkurenčnost in priljubljenost med uporabniki. Praviloma je preveč zapleteno, da se lahko uvrščajo visoko za ključne besede z velikim številom in morda boste bolje upoštevali manj konkurenčne pogoje, ki vas lahko pripeljejo na vrh strani z rezultati iskanja.

  • Izvesti konkurenčno analizo z enim klikom

To orodje omogoča trgovcem Amazon, da sledijo potencialnim ključnim besedam konkurentov. Dodate lahko eno od ključnih besed, s katerimi se uvrstijo vaši konkurenti, ga primerjajte z istim kot vašim in videli, kako so uvrstili. Če natančno ne veste, katere ključne besede uporabljajo vaši konkurenti, jih lahko preverite z naslovom in opisom izdelkov Source .

December 22, 2017