Back to Question Center
0

Ali mi lahko pomagate dobiti SEO prednosti povratne pojasnjene?

1 answers:

Preden se karkoli drugega obrnemo na glavni glosar o povratnih povezavah v SEO. Te običajne izraze morate poznati o samih spletnih povezavah in postopku povezovanja v obsegu. Poglejmo si osnove povratnih povezav, razloženih z osnovnimi definicijami.

Link Juice

Link Juice - pomeni splošno oceno, ne pa dokončno meritev

.

Povezovalni sok je potencialna "moč", "vrednost" in "avtoriteta" povezave, ki se prenese iz ene spletne strani v drugo. Ta izraz se uporablja za sklicevanje na kakovost povratne povezave z atributom DoFollow, vstavljeno v HTML kodo - fascinator suppliers uk. Take povratne povezave so običajno namenjene za posredovanje ali razširjanje ene od najpomembnejših meritev spletnega povezovanja, znane kot rezultat PageRank.

povratne povezave z DoFollow

povezave DoFollow - so edina vrsta povratnih povezav, ki se uporabljajo za namene SEO. Preprosto povedano, močna moč povratne povezave z DoFollow se ukvarja predvsem z njihovo sposobnostjo prenosa Link Juice. Te povezave služijo za namene indeksiranja - mislim, da pomagajo iskati pajkanje robov po različnih razdelkih in straneh vaše spletne strani ali spletnega dnevnika. Hkrati povratne povezave z DoFollow ponujajo zunanjo pot, ki kaže na ciljno stran drugje na spletu. To pomeni, da lahko vsak živi uporabnik "sledi" poti take povezane povezave.

povratne povezave z NoFollow

NoFollow povratne povezave je mogoče razložiti druge vrste povezav, vendar imajo skoraj nič težo in vpliv na SEO. Vdelane z oznako NoFollow, te povezave ne morejo prenesti Link Juice. Zato nimajo neposrednega vpliva na položaj razvrstitev strani. Na primer, povezave NoFollow lahko uporabite, ko morate nastaviti zunanjo povezavo s spletno stranjo ali spletnim dnevnikom, ki ni popolnoma zaupanja vreden. Kljub temu so še vedno koristne za boljše indeksiranje in vam lahko pomagajo zgraditi raznoliki portfelj različnih povezav z neenako močjo in namenom. In še posebej raznolikost je najbolj koristna lastnost vašega profila povezave. Mislim, da je ta signal dovolj kritičen, da se Google upošteva pri dodeljevanju pozicij za razvrščanje v iskalnem omrežju.

Nizko kakovostne povratne povezave

To kategorijo povratnih povezav je mogoče razložiti kot nizko kakovostne povezave, ki so običajno ustvarjene v obupnem poskusu za povišanje trenutnih pozicij iskanja po vseh cenah. Mislim, da te stave na neželene, nepomembne ali celo nezakonite destinacije, te povezave bolj škodujejo vašemu celotnemu prizadevanju za SEO, namesto da bi dali kakšno pravo izboljšavo. Zato bi vas morali opozoriti in se oddaljiti od nizkokakovostnih povezav, ki se v velikih količinah pogosto pojavljajo iz povezovalnih koles (povezav na povezavah), PBN (zasebnih blogovnih omrežij) ali brezvestnih ponudnikov, ki ponujajo navidezno naravne plačljive povezave za prodajo.

Notranje povezave

Ta vrsta stavbe povezav se uporablja za zagotavljanje trdne temelje za spletno arhitekturo, ki prispeva k boljši in uporabniku prijaznejši izkušnji brskanja. Notranje povezave dajejo prehod v isti domeni - samo olajša krmarjenje po različnih razdelkih in sorodnih straneh znotraj spletnega mesta ali spletnega dnevnika. Upoštevajte pa, da je dobra logična struktura še vedno precej merljiv signal, ki lahko dolgoročno prispeva k potencialno višjem položaju razvrstitve poizvedbe, vsaj posredno.

December 22, 2017