Back to Question Center
0

Kaj je najboljši način za zaslužek zunanjih povratne povezave za SEO?

1 answers:

Let's face to - gradnjo zunanjih povratne za SEO je eden od ključnih komponent, ki lahko vozite svojo spletno stran ali blog za boljšo izpostavljenost v spletno iskanje. Toda preden začnete, upoštevajte to grdo resnico o njihovi izgradnji v iskalniku. Torej, poskrbite, da ste pripravljeni z naslednjimi osnovami, preden lahko razumno nadaljujete s pridobivanjem zunanjih povratnih povezav za SEO:

 • vašo spletno stran ali blog bi morali biti dobro optimizirani na tehnični ravni.
 • zgraditi trdno spletno arhitekturo.
 • Vložite svoj čas in trud v čisto edinstveno vsebino, ki prinaša vrednost.

Tukaj je nekaj najboljših načinov, kako zaslužiti zunanje povratne povezave za SEO:

1. Izberite orodje za preverjanje pravilne povezave, na primer Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Moz Open Source Explorer - v praksi sem jih testiral za nekaj spletnih mest in spletnih dnevnikov. Dobro delajte pri odpravljanju vseh tehničnih napak, ki lahko vplivajo na dobro uporabniško izkušnjo z naslednjimi vzorci:

 • Hitrost nalaganja strani.
 • Mobilno odzivno spletno oblikovanje in uporabniška izkušnja.
 • Dvojna vsebina spletne strani in podvojene metapodatke.
 • 302 preusmerja in preusmerja verige.
 • 404 napak in ostale kanonične napake.
 • Napačna uporaba zunanjih povratnih in spletnih direktiv (npr. g. , noindex, nofollow).

2. Osredotočite se na potrebe uporabnika, ne pa le na manipulacijo z Googlovim algoritmom za razvrščanje poizvedb. Mislim, da mora vaša vsebina prinesti pravo vrednost in prosim uporabnika. Na ta način vlagate svoj čas in trud pri ustvarjanju zunanjih povratnih povezav za SEO - s tem seveda zaslužite z vašo vsebino - poskrbite, da nimate vsaj naslednjih težav:

 • Vaša vsebina ni zadovoljna resnični uporabnik (predolga ali dolgočasna pisanja, ki bi se težko pritožila na glavne potrebe žive iskalcev).
 • Zastarela vsebina (zapomnite si - vaša spletna stran ali spletni dnevnik naj bi igral z vami lepo in pomagal uporabniku več kot vaši nišni konkurenti).
 • Ni dovolj poglobljenih podatkovnih raziskav (seveda bi imeli veliko pooblastil, da bi bili v redu na vrhu Googlovega iskanja, vendar še vedno ni dovolj za zmago).
 • Pomanjkanje berljivosti in osebnosti (razmislite o ustvarjanju lastnih študij primerov, zanimivih preglednic, infografike in drugih dragocenih vsebin, ki privabljajo vaše ciljno publiko).
  Slaba vizualna privlačnost (olajšati branje s točkami, natančnimi naslovi in ​​opisnimi seznami, uporabite le prenosljive bloge besedilnih zapisov, privlačne naslove in slike ter vizualno privlačne pisave in prileganje ozadij).

3. Edini način za pridobivanje zunanjih povratnih za SEO, ekološko, je vzpostavljanje odnosov. Let's face it - vaša spletna stran ali blog ni oddaljen otok, ki ga ločujejo oceanske vode. Samo dobro zgrajene povezave in zdravi odnosi lahko privedejo do zaslužka močnejših povratnih informacij in širjenja na spletu. Upoštevajte naslednje:

 • Če želite izkoristiti proces, ki se izvaja na skoraj samozaposleni način, vam lahko omogoči, da ne samo prejme več povratnih povezav, ki kažejo na vašo spletno stran ali blog v zameno, ampak bodo pomagajte vaši spletni strani ali spletnemu dnevniku ustvariti več potencialnih strank, delnic, sledi itd.
 • Vzpostavitev tesnih in vzajemno koristnih odnosov z industrijo in vrhunskimi blogerji. Nikoli se ne omejite na to nadležno in pogosto neuporabno informiranje preko hladnih e-poštnih sporočil.
 • Pisanje nekaj dobro premišljene in povsem ustrezne pripombe na najbolj obiskane bloge ali najbolj priljubljene spletne strani v vaši poslovni industriji ali tržni niši.
 • Preoblikovati svojo spletno stran ali blog v precej zaslužen, vredno prejemati te dragocene povratne povezave. Mislim, da lahko s svojimi članki, objavami ali dragocenimi gostujočimi blogi pomagate pri nekaterih najbolj vročih ali najbolj zahtevnih temah - samo za promocijo vaše vsebine naravno in postanejo vidni za čim več zainteresiranih uporabnikov na internetu.

Za zaključek, ne pozabite, da je vaš končni cilj uživati ​​v neštetih komentarjih in delih prek priljubljenih socialnih medijev - samo nekaj ur po objavi najnovejše posodobitve, svežega vsebinskega vsebin ali povsem novega izdelek ali storitev. Zato priporočam, da se vključite v široko temo promocije vsebine za vaše prihodnje raziskave. To se bo vedno izplačalo, sem prepričan Source .

December 22, 2017