Back to Question Center
0

Kako ustvariti povratne povezave na najboljši način?

1 answers:

Kot kaže praksa, večina SEO strokovnjakov in spletnih zagon združuje vsa svoja prizadevanja za pridobivanje dobre povratne povezave. Vprašanje je, zakaj se tako osredotočajo na gradnjo povezav namesto na druge tehnike optimizacije? Za mene kot za izkušenega strokovnjaka za SEO je odgovor očiten. Vsi, ki želijo povečati uvrstitev na konkurenčne iskalne poizvedbe, morajo ustvariti močan profil povezave. V nasprotnem primeru ni smisla graditi podjetja na spletu, ker vaše potencialne stranke ne bodo cenili vaših prizadevanj.

Vendar je treba omeniti, da vse povratne povezave niso ustvarjene enako. Obstaja veliko črnih klikov SEO "strokovnjakov", ki bi želeli igrati iskalnike in dati zaželeno veljavno. Zato morate biti pozorni pri iskanju priložnosti za gradnjo povezav za vaše spletno mesto. Izogibati se morate povezavam kmetije, vire neželene povezave in podjetja, ki samodejno ustvarijo zunanje povezave. Vse te goljufive tehnike gradnje povezav lahko odkrije Google. V tem primeru bo vaša stran prejela sankcije namesto sokov s povezavo.


Prvo vprašanje, ki prihaja do začetnega SEO strokovnjaka, je "Kateri najboljši način za ustvarjanje kakovostnih in ekoloških povratnih informacij?" odgovoriti na to vprašanje je še vedno težko najti za izkušene spletne skrbnike.

Če ste ga google, boste našli nekaj osnovnih taktik, od katerih jih mnogi nimajo enake vrednosti, je bila prej. To je mogoče razložiti s stalnimi spremembami na digitalnem trgu, ki vodijo k novim in učinkovitejšim načinom pridobivanja povratnih informacij.

V tem članku bomo razpravljali le o najboljših in novih načinih, kako lahko ustvarite kakovostne povratne povezave. Te tehnike gradnje povezav bodo ostale v prihodnosti tudi v prihodnjem letu. Torej, razpravljamo o taktiki, ki delujejo zdaj.

  • Z drugimi besedami, povezava vab je vsebina, ki si zasluži uporabniki pozornost in pohvale. Zaradi svoje visoke kakovosti in uporabnosti je naravno deljeno prek interneta. Da je najpreprostejši in najboljši način za ustvarjanje ekoloških povratnih informacij je ustvariti privlačne vsebine, ki so pomembne za vašo tematiko v industriji, da ljudje uživajo toliko, kot so tweet, kot so, blog in komentar, si lahko na strani z rezultati iskanja uvrstite številne ciljane ključne besede. Uporabite povezavo vabe in ustvarite svojo vsebino z vašim ciljnim občinstvom v mislih. Če to lahko storite redno, bodo vaši konstantni in novi privrženci pretvorili v redne in plačljive stranke, tako da bo vaša blagovna znamka priljubljena v vaši niši.

    • Predložitev članka

    Ne verjamem, da so ljudje, ki zahtevajo trženje izdelkov, mrtev. V resnici še vedno najbolje deluje za vaše podjetje. Člen trženje je eden od najučinkovitejših strategij povezovanja stavb, ki jih uporabljajo tržniki in SEO strokovnjaki teh dneh.

    Ključni vidik trženja izdelkov je obseg. Morate narediti veliko število člankov, da bi dobili visok odstotek povratne povezave. Morali bi biti pripravljeni, da predložitev več člankov ne bo zvišala vaše spletne strani višje čez noč. Za dosego želenega rezultata morate redno pošiljati veliko predložitev.

    Za poenostavitev postopka predložitve lahko uporabite spletno programsko opremo, ki jo lahko samodejno opravi. Na primer, člen Marketing Robot bo storil vse za vas na najboljši možen način. Vse, kar potrebujete, je, da v svoje podatke vstavite in pustite, da teče Source .

  • December 22, 2017