Back to Question Center
0

Kaj je HTML Extractor? Semalt predstavlja znana orodja za izpisovanje besedila iz HTML dokumentov

1 answers:

HTML ekstraktor ali strgalo je orodje, ki ekstraktira meta-oznake, meta opisi in naslovi kosov vsebine. Če želite pridobiti podatke iz preprostih HTML dokumentov, morate imeti samo osnovno znanje o kodiranju. Toda za prefinjene dokumente HTML, morate uporabiti zanesljive vsebine za odstranjevanje vsebine ali strgala. Obstajajo različni programski jeziki, kot so Java, Python, PHP, NodeJS, C + + in JS, ki jih morate naučiti, da iz vsebin preproste in zapletene HTML datoteke. Za vaša opravila v zvezi z HTML so naslednja orodja najboljša.

1. Uvozi. io:

Uvoz. io je eden od najboljših vsebin strgalnikov in HTML ekstraktorji na internetu. Deluje v več jezikih in rezinah ter dices vaš HTML dokument, ki proizvaja podatke v obliki tabel in seznamov. Ta program ponuja možnosti za prenos vaših metapodatkov v formatu JSON.

2. Octoparse:

Uporaba Octoparsea lahko izvlečete ogromno podatkov iz različnih spletnih strani. Je eden izmed najučinkovitejših ekstraktorjev HTML na spletu, ki lahko strgali podatke tako v strukturiranih kot nestrukturiranih oblikah. Octoparse hrani uporabne podatke iz slik, datotek HTML, besedilnih datotek, videoposnetkov in zvočnih posnetkov.

3. Uipath:

Z uporabo Uipatha lahko enostavno avtomatizirate polnjenje obrazcev in navigacijo. To je natančen, preprost in neverjeten ekstraktor HTML in vsebnik strgalo na internetu. Uipath bere podatke v oblikah JS, Silverlight in HTML, kar vam daje najbolj natančne in zaželene rezultate.

4. Kimono:

Kimono deluje precej hitro in zbira vsebino iz novic in potovalnih portalov. Dobro je za programerje in razvijalce. Ta ekstraktor HTML potegne informacije iz več sto spletnih strani v eni uri. Kimono vam olajša pridobivanje podatkov v obliki slik, videoposnetkov in besedila.

5. Screen Strgalec:

Screen Scraper je eden najboljših strgalnikov, ki pomagajo izločiti podatke iz različnih dokumentov HTML. Lahko opravlja težke in enostavne naloge ter ima veliko navigacijskih in natančnih možnosti za pridobivanje podatkov, s katerimi lahko izkoristite. Vendar pa Screen Scraper zahteva malo programiranja in kodiranja znanj. Plus, to orodje je na voljo v prosti in premium različici in je idealno za vaše datoteke HTML.

6. Scrapy:

Scrapy je visokokakovostni program za strganje vsebin in zaslonov, ki je primeren za vaše dokumente HTML. Je močan okvir, ki se uporablja za indeksiranje spletnih strani in enostavno pridobivanje podatkov iz spletnih dnevnikov in spletnih mest. Scrapy je učinkovit za dokumente HTML in lahko med obdelavo spremljate kakovost svojih podatkov.

7. ParseHub:

ParseHub hitro preusmerja poizvedbe na spletnih pajkov in uporablja napredne strojne učne tehnologije za prepoznavanje dokumentov HTML in strganja uporabnih podatkov iz njih. ParseHub je združljiv z Linuxom, operacijskim sistemom Windows in Mac OS X.

8. Spam Strokovnjaki:

SpamExperts orodje določa in odpravlja email spam . Poleg tega obdeluje vaše HTML datoteke in je močan HTML ekstraktor. Nekatere od njenih najboljših možnosti so sinhronizacija in konfiguracija katere koli datoteke HTML. Uporablja se lahko lokalno in v oblakih. SpamExperts nadzira odhodne in dohodne podatke, ki vam zagotavljajo najboljše možne rezultate Source .

December 22, 2017