Back to Question Center
0

Kako izboljšati svoj Amazon SEO?

1 answers:

V skladu s statističnimi podatki več kot 55% uporabnikov, ki raje kupujejo na spletu, se obrnejo na trgovalno platformo Amazon, da bi našli tisto, kar potrebujejo. To je referenčna točka za nakupovalce v naših dneh. Uporabniki najprej preverijo to platformo zaradi števila očitnih razlogov, kot so dober ugled te spletne strani, zmožnost primerjave cen in iskanje najboljše cene v spletu, zmožnost branja povratnih informacij strank in tako naprej. Poleg tega uporabniki vedo, da bodo v primeru negativnih izkušenj s to platformo dobili polno nadomestilo. Vse te lastnosti omogočajo Amazonu korist za kupce in prodajalce. Zato, če želite ciljati na največje število potencialnih strank, je Amazon najboljša platforma za te namene. Če želite kar najbolje izkoristiti svoj vnos na tej trgovalni platformi, boste morali uvesti nekaj taktik za optimizacijo iskalnikov, da predstavite svoje izdelke in podjetja.

Ta članek je zasnovan tako, da vam pomaga izboljšati svoj Amazon SEO in narediti vaše izdelke vidne na tej največji spletni maloprodajni platformi.

Načelo izdelkov razvrstitev na Amazon

Obstaja več bistvenih dejavnikov uvrstitve, ki jih morate dati v akcijo za izboljšanje vaše Amazon strani SEO. Če želite ustvariti dobro optimiziran seznam izdelkov, morate vedeti, s katerimi vidiki se morate osredotočiti.

V skladu z algoritmom razvrščanja Amazon A9 bo bodoči kupec po iskalni poizvedbi videli naslednje podatke:

  • obseg klikov;
  • oblikovanje cen izdelkov;
  • ciljane ključne besede in oznake;
  • razpoložljivost izdelkov (trenutno na voljo ali na zalogi);
  • zgodovina prodaje;
  • ocene strank.

Vse te vidike je mogoče razdeliti na dejavnike uspešnosti in dejavnike pomembnosti. Prva skupina elementov prikazuje, katere signale Amazon uporablja za uvrstitev izdelkov na podlagi tega, koliko denarja bodo naredili s tem. Ustrezni dejavniki so ustreznost, ki jo ima izdelek po iskanju uporabnika.

Najprej razpravljamo o učinkovitosti razvrščanja dejavnikov. Najprej je stopnja konverzije. Konverzije so očitne dejavnike razvrstitve Amazon. Uporabite lahko več učinkovitih taktik za prikaz Amazonka, s katerim lahko vaš izdelek pretvarjate potencialno. Ko gre za jasno sliko o konverzijah, je Amazon precej zapleten. Lahko opazujete različne meritve, kot so enote in seje, vendar ni dovolj podatkov za nadzor vseh situacij.

Podatke o pogovorih lahko najdete tako, da obiščete poročila, potem poročila o poslovanju, podrobna prodaja strani in nazadnje promet. Tukaj morate preveriti odstotek seje enote ali z drugimi besedami število sej.

Če želite izboljšati svoje ocene v Amazoniju, boste morali prilagoditi odstotek nakupne škatle. Na primer, vaše enote, ki so naročene na nakupno polje, bodo sporočile Amazon, da pretvarjate več.

Na podlagi uspešnosti lahko vplivate na optimizacijo slik in izboljšanje oblikovanja cen izdelkov.


Zdaj pa si oglejmo razvrstilne faktorje Amazon, ki temeljijo na ustreznosti. Ustrezni dejavniki so vsi relevantnost iskalne poizvedbe in informacij, ki so predstavljene na strani.

Da bi vaša stran postala bolj pomembna za uporabniško poizvedbo, morate optimizirati naslov seznama izdelkov. V naslov in opis morate vključiti najpomembnejše in ciljno usmerjene ključne besede, ki bodo potencialnim strankam pomagale poiskati vaše izdelke na strani.

Bistveni elementi, ki jih morate vključiti v svoj naslov, so blagovna znamka izdelkov, kratek opis (barva, velikost, material, količina), vrstica izdelka in za katerega je ta izdelek zasnovan (otroci, odrasli itd Source .)

December 22, 2017