Back to Question Center
0

Ali lahko navedete kakovostne spletne strani za gradnjo povratne povezave?

1 answers:

Povezava stavbe je proces pridobivanja povezav do drugih spletnih strani. Z zasvojenostjo sokov za ekološko povezavo izboljšate ugled svojega spletnega vira in povečate svoj položaj na strani z rezultati iskanja v Googlu. Več kakovostnih dohodnih povezav, ki jih imate, višje uvrščeni boste dobili od iskalnika. Brez dvoma so povratne povezave ključni dejavniki razvrstitve. Iskalniki upoštevajo ne samo število dohodnih povezav, ampak tudi njihovo kakovost.

Obstajajo številni načini za gradnjo spletnih povratne povezave na vašo spletno stran. V glavnem jih je mogoče razdeliti na črno-hat SEO povezavo stavbe metode (link kmetije, povezave omrežja, spun člankov, neželene komentarje blog, predložitev imenikov, in tako naprej), in belega klobuka SEO povezavo stavbe metode (gost napotitev, ustvarjanje kakovosti raziskav vsebina, trženje družbenih medijev in tako naprej). Večina spletnih skrbnikov bi radi dobila hitre rezultate in se sklicevala na tehnike nezahtevnih povezav. Te tehnike kršijo Googlove smernice za spletne skrbnike in so označene kot prepovedane spletne spam. Google lahko v teh dneh zlahka zazna vse poskuse igranja sistema za razvrščanje in kaznuje mesta, ki se vključijo v programe neizkoriščenih povezav.

Vendar pa ni vsa povezava stavbe spam in dejansko ustvarjanje povezav v letu 2017 še vedno pomembno vpliva na optimizacijo vašega spletnega mesta in izboljšanje uvrstitev.

Ta članek je zasnovan tako, da vam jasno razloži vlogo povratne povezave v iskalniku optimizacijo. Povedal vam bom, kako Google sprejema vaše vhodne povezave in kakšen vir so najboljši za namene povezovanja.

Kako Google sprejema vaše povratne povezave?

Google se aktivno bori proti pošiljateljem neželene elektronske pošte. Poskuša odkriti vse goljufive dejavnosti in sovraži kupljene povezave. Google skrbi za uporabniško izkušnjo iskanja in jim ponudi najboljše rezultate iskanja. Zato tisti spletni skrbniki, ki ustvarjajo toplotni podpis in pridobijo sposobnosti za razvrščanje svojih spletnih virov, morda ne bodo zaslužili, dobijo stroge kazni od Googla v obliki deindeksacije in padca uvrstitve. Če bi bili Googlovi samozavestni, bi z algoritmičnim izračunom lahko prepoznali neželene povezave, celotna industrija internetnega marketinga ne bi govorila o vojni za plačane povezave.

Google namesto tega ceni naravne tehnike povezovanja stavb, če primarni namen spletnih skrbnikov ni pridobivanje več vhodnih povezav, temveč zagotavlja uporabnikom kakovostno in uporabno vsebino. Če je vaša vsebina vredna pozornosti uporabnikov, se bodo povezale z njo po lastni volji. V tem primeru vam ni treba porabiti centa za gradnjo povezav. Ljudje boste preprosto nagradili za svoje trdo delo.

Zakaj morate zgraditi spletne povratne povezave na visoko kakovostnih spletnih mestih?

Vhodne povezave imajo številne prednosti, ki presegajo rezultate iskalnika. S pomočjo visokih povratnih linij PR bo vaše spletno mesto lahko dobilo več pooblastil za blagovno znamko in kakovosten sok, ki lahko vsi v kompleksu pozitivno vplivajo na vaše spletno mesto. V tem članku smo se odločili, da vam ponudimo seznam kakovostnih visokih spletnih virov PR, ki omogočajo dofollow priložnosti za povezavo.

Visoka mesta za odnose z javnostmi za spletne dofollow povratne povezave:

http: // www. google. com / local / add

http: // www. yelp. com /

http: // www. articlesbase. com /

http: // www. technorati. com /

http: // www. izdelki. org /

http: // www. samozavest. com /

http: // www. zbrati. com /

http: // www. članek-vsebina-kralj. com /

http: // www. articlessubmitter. com /

http: // www. dober informacijski dom. com /

http: // www. seosubmitarticle. com /

http: // www. premije. biz /

http: // www. rumenor. com /

http: // www. bigbook. com /

http: // dir. yahoo. com /

http: // www. ask-dir. com /

http: // www. masivelinks Source . com /

December 22, 2017