Back to Question Center
0

3 Različni načini spletnega strganja iz Semalt

1 answers:

Pomembnost in potreba po pridobivanju ali strganju podatkov s spletnih strani sta postali vedno bolj priljubljena s časom. Pogosto je treba pridobiti podatke iz osnovnih in naprednih spletnih mest. Včasih ročno izvlečemo podatke in včasih moramo uporabiti orodje, saj ročno pridobivanje podatkov ne daje želenih in točnih rezultatov.

Ali ste zaskrbljeni zaradi ugleda vašega podjetja ali blagovne znamke, želite spremljati spletno branje, ki obkroža vaše podjetje, opraviti raziskave ali pa morati prst na prst impulza določene industrije ali izdelka, morate vedno strgati podatke in jih pretvoriti iz neorganizirane oblike v strukturirano.

Tukaj moramo razpravljati o treh različnih načinih za pridobivanje podatkov iz spleta.

1. Zgradite svoj osebni goseničar.

2. Uporabite orodja za strganje.

3. Uporabite predpakirane podatke.

1. Ustvarite svoj pajkač:

Prvi in ​​najbolj znan način reševanja pridobivanja podatkov je, da zgradite svoj goseničar. Za to boste morali naučiti nekaj programskih jezikov in bi morali imeti čvrst oprijem na tehnične naloge naloge. Za shranjevanje in dostop do podatkov ali spletne vsebine boste potrebovali tudi prilagodljiv in prilagodljiv strežnik. Ena od glavnih prednosti te metode je, da bodo iskalniki po meri prilagojeni vašim zahtevam, kar vam bo omogočilo popoln nadzor nad procesom pridobivanja podatkov. To pomeni, da boste dobili tisto, kar dejansko želite, in lahko strgate podatke iz toliko spletnih strani, kot želite, ne da bi skrbeli za proračun.

2. Uporabite Data Extractors ali orodja za strganje:

Če ste profesionalni spletni dnevnik, programer ali spletni skrbnik, morda ne boste imeli časa, da ustvarite program za strganje. V takih okoliščinah je treba uporabiti že obstoječe zbiralnike podatkov ali orodja za strganje. Uvozi. io, Diffbot, Mozenda in Kapow so nekatere izmed najboljših spletnih orodij za strganje na internetu. Prihajajo tako v brezplačnih kot plačljivih različicah, kar vam olajša hitro brisanje podatkov iz priljubljenih spletnih mest. Glavna prednost uporabe orodij je, da ne bodo le ekstrahirali podatke za vas, ampak bodo tudi organizirali in strukturirali, odvisno od vaših zahtev in pričakovanj. Za te programe vam ne bo treba veliko časa, vedno pa boste dobili točne in zanesljive rezultate. Poleg tega so orodja za spletno strganje dobra, ko se ukvarjamo s končnim naborom virov in želimo spremljati kakovost podatkov v celotnem procesu strganja. Primerna je za študente in raziskovalce, ta orodja pa jim bodo omogočila pravilno izvajanje spletnih raziskav.

3. Predpakirani podatki iz Webhose. io Platforma:

Webhose. Io platforma nam omogoča dostop do dobro pridobljenih in koristnih podatkov. S pomočjo rešitve Data-as-a-Service (DaaS) vam ni treba nastaviti ali vzdrževati programov za spletno strganje, zato lahko enostavno dobite podatke, ki so bili predhodno pajkani in strukturirani. Vse kar moramo storiti je, da filtriramo podatke z uporabo API-jev, tako da dobimo najbolj ustrezne in točne podatke. Od lanskega leta lahko s to metodo dostopamo tudi do zgodovinskih spletnih podatkov. To pomeni, da je bilo prej izgubljeno, zato bi ga lahko dostopali v mapi Achieve Webhose. io Source .

December 22, 2017