Back to Question Center
0

Semalt Deli 5 Nasveti za strganje podatkov iz spletne strani

1 answers:

Podatki niso vedno v berljivi obliki, vendar obstaja na internetu. Večina informacij je na voljo v različnih jezikih, zato je težko razumeti in vse do CSV ali druge oblike ni mogoče dostopati. V takih okoliščinah vam bo težko pravilno uporabiti podatke. Prav tako ga ne morete združiti z nabori podatkov in jo neodvisno raziskati. Tako je strganje podatkov edini način za ustvarjanje kopij v berljivih in dostopnih oblikah.


. Uporabite Google Preglednice in Google Chrome

Varno je reči, da tako v Google Chromu kot v Google Preglednicah pomagata brati podatke v samo 5 minutah in vam sploh ni treba vstaviti nobene kode. Poznavanje postavitve vaše spletne strani je prvi korak strganja in uporabe podatkov. Najlažji način za to je vnos z ukazom ImportHTML v Google Spreadsheets. Deluje kot čarovnija in razkriva celotno spletno stran brez ogrožanja kakovosti. Uporabite lahko tudi programsko opremo, ki je prijazna za Chrome, in ima veliko funkcij.

2. Uporabite Scraperwiki za boljše rezultate

Če želite strgati zapleteno bazo podatkov in nimate nobenih programskih veščin, morate poskusiti Scraperwiki za boljše rezultate. Omogoča strganje različnih strani v Wikipediji in težkih spletnih mest ter prenesti celotno spletno stran na trdi disk v nekaj minutah. To orodje je vredno vlagati svojo energijo in čas ter zagotavlja najboljše in najbolj natančne rezultate. Scraperwiki ima različne funkcije, na primer lahko napišete različne kode, lahko zahtevate, da strokovnjaki v vašem imenu napišejo strgala in se za boljše rezultate obrnite na skupnosti Scraperwiki.

3. Razumeti strukturo strgala

Pomembno je tudi razumeti strukturo strgala. Večina strgalnikov je ogrožena iz treh glavnih delov: čakalne vrste strani za ekstrahiranje, območje za shranjene strukturirane podatke, kot je baza podatkov, in prenosnik ali razčlenjevalnik, ki pomaga dodati URL v vrstico.

4. Razumeti pomen strganja:

Strganje je način za pridobivanje podatkov iz različnih spletnih strani, datotek PDF in drugih dokumentov, zaradi česar je uporabna in berljiva za nadaljnjo obdelavo. To je ena od najbolj uporabnih in celovitih tehnik, ki jih lahko uporabite za zbiranje in uporabo podatkov. Najboljši del je, da vam ni treba imeti programskih veščin za strganje podatkov, če uporabljate orodja, kot sta Kimono in uvoz. io.

5. Naučite se, kako se strgati:

Naučiti se je, kako se strgati, če želite redno pridobivati ​​podatke z različnih spletnih strani. Plus, se lahko naučite, ko imate veliko informacij, da se čudite in želite ponovno uporabiti na svojem spletnem mestu. Če prejmete e-poštna opozorila o zanimivih izdelkih in storitvah, boste morda želeli strgati in se naučiti svojih osnov. Res je, da je strganje preprosta naloga, ki zahteva nekaj programskih veščin. Nekaj ​​ orodij za spletno strganje vam ne zahteva, da se naučite programskih veščin in jezikov, kar pomeni, da lahko opravljate svoje naloge brez kode Source .

December 22, 2017