Back to Question Center
0

Semalt Review: koristne spletne storitve za strganje za ne-kodirnike

1 answers:

Kot netehnična oseba lahko pri izbiri dobičkonosna spletno strganje storitev. Res je, da je na internetu veliko programov. Nekateri od njih pridobivajo podatke iz e-poštnega naslova, drugi pa ciljajo na novice, potovalna mesta in socialne platforme. Naslednji programi za pridobivanje podatkov so posebej zasnovani za ne-kodirnike in ljudi, ki se želijo držati stran od programskih jezikov, kot je C + +, medtem ko opravljajo svoje naloge.

1. Spinn3r

Je ena izmed najboljših in najbolj koristnih storitev za spletno strganje za ne-kodirnike. Posebnost Spinn3r je, da lahko zgrabi celotno spletno stran in izloči podatke iz zasebnih spletnih dnevnikov, socialnih medijev in virov RSS. Uporablja Firehose API in upravlja z več kot 80 odstotki indeksiranja in pajkanja na internetu. Poleg tega Spinn3r shranjuje izpisane podatke v obliki JSON in ima lastnosti, podobne Googlu. Skenira in posodablja vaše zbirke podatkov po vaših zahtevah in opravlja iskanje na neobdelanih podatkih, vam z lahkoto pridobiva visoko kakovostne in dobro strukturirane informacije.

2. Octoparse

Octoparse je ena od tistih storitev za strganje podatkov, ki jih je enostavno konfigurirati. Splošno znano po uporabniku prijaznem in izjemnem vmesniku. Octoparse vam olajša brisanje podatkov s težavnih spletnih strani in posnemanje človeškega uporabnika ter pridobivanje informacij in ciljanje na različna spletna mesta in bloge. Octoparse vam omogoča, da shranite izločene podatke na njegovem oblaku ali ga prenesete na lokalni računalnik.

3. ParseHub

Parsehub je tako kot druge znane storitve pridobivanja podatkov zanesljiva in brezplačna storitev, ki cilja na veliko število spletnih mest in uporablja preusmeritve, JavaScript, AJAX in piškotke. Poleg tega je ta program opremljen s sodobno strojno učno tehnologijo in omogoča boljše branje in vrednotenje dokumentov PDF. Trenutno lahko uporabniki Windows in Linux uporabljajo Parsehub in lahko v 30 minutah opravijo več nalog.

4. Fminer

Fminer je eden od najbolj koristnih programov za strganje podatkov. Združuje specifikacije svetovnega razreda in vam omogoča, da vizualizirate svoje podatke, medtem ko jih očistite. Fminer prinaša informacije s preprostih in zapletenih spletnih mest in ne zahteva nobenih programskih veščin. Če vam manjka tehnično znanje, je Fminer pravi program za vas.

5. Outwit Hub

To je močna razširitev Firefoxa, ki jo lahko prenesete in jo uporabite kot običajen dodatek Firefoxu. Outwit Hub je eden najboljših in najbolj neverjetnih orodij za pridobivanje podatkov. Ne zgolj zbira in strjuje podatkov, pač pa tudi na različne spletne strani, kar vam olajša promocijo vaše blagovne znamke. Ker je zunaj okna, ta program ne potrebuje programskih veščin in je enostaven za uporabo.

6. Spletni strgalnik - razširitev za Chrome

To je znana razširitev Google Chrome z visoko kakovostnimi funkcijami in lastnostmi. Spletni strgalec je dobra alternativa za uvoz. io in jih je mogoče povezati z vsemi operacijskimi sistemi. Samo podatke, ki jih želite iskati, morate poudariti in spletno strgalo bo izpisalo in ga preoblikovalo, kar vam bo dalo najboljše možne rezultate. Obvladuje spletne strani v JavaScriptu in Ajaxu in je najmočnejši program za ne-tehnične osebe Source .

December 22, 2017