Back to Question Center
0

Kakšna je korelacija med izvajanjem profila SEO in povratnih informacij?

1 answers:

SEO in povratne povezave so znani kot res nepogrešljivi in ​​verjetno najbolj zahtevni vidiki trenutne spletne promocije - vse v enem. Čeprav je proces izgradnje povezav na splošno v glavnem povezan z off-site Search Engine Optimization, je to že pomembno področje v zadnjem času postalo še bolj kritično - dejansko vodi vsak položaj spletne strani napredek, še posebej v zadnjih letih. Mislim, da se lahko vsaka strategija v SEO in povratne informacije takoj spremeni na enostavnost - samo z drugo ponavljajočo se algoritmsko posodobitvijo, ki jo je posredoval Google (pomnite, koliko je frustracije prinesel Penguin. prav?). Kljub temu obstaja več temeljnih točk tako pri ravnanju z SEO in povratne sami, da ostanejo na dobri strani in se počutijo varne - celo v vedno spreminjajoči se resničnosti, ki odločajo o tem širokem in resnično celovitem področju SEO - maganus tank by vapeston.

Mislim, da obstaja več osnovnih načel, ki se prevajajo prek tistih popolnoma nestanovitnih pravil igre. In obstaja jasna povezava med splošno uspešnostjo v SEO in povratne profile, ki jo imate na svoji spletni strani ali blogu. Naj vam dam nekaj točk, da dokažem, da poleg tega tudi nekaj praktičnih predlogov, ki vam bodo, upajmo, pomagali izbrati prave strategije za njih oboje - samo zato, ker verjamem, da sta SEO in povratne povezave le smiselna, ko se potegnejo skupaj.

Tri glavne povezave za SEO - v očeh Googla

1. Sidro besedilo je verjetno najmočnejši signal, ki ga lahko uporabite, da prevzamete vodstvo in se izognete natečaju.

2. Družabna izmenjava ni odločilna, vendar je še vedno popolnoma izmerljiva in zelo pogosto dolgotrajna lastnost iskalnikov.

3. Tema, specifična za naravo ali značilnost, ki je značilen za industrijo, je zadnji glavni dejavnik SEO in povratnih informacij, ki jih neposredno pošljejo uporabniki v živo in so razširjene znotraj zainteresiranih skupnosti in ciljne tržne niše.

Polna slika SEO in povratne povezave - praktični pristopi in predlogi

  • Ustvarite edinstveno in dragoceno vsebino, ki uporabniku zagotavlja resnično vrednost vašo spletno stran ali blog pošteno zasluži le najboljše povratne povezave z najvišjimi ocenami agencije in PageRank. Seveda je to zares dolgotrajen in definitivno težka naloga, vendar pa za izgradnjo povezave z zunanjimi povezavami boste vedno morali ponuditi veliko vrednost s svojimi spisi. Konec koncev, zakaj bi se vaše ciljno občinstvo povezalo z vašo spletno stranjo ali spletnim dnevnikom? Če ne rečemo najpomembnejših industrijskih ali nišnih vplivov ali vrhunskih blogerjev, morate vedno ostati v njihovem najboljšem interesu.
  • Objava gostov za pridobitev visokokakovostnih povratnih znakov z atributom DoFollow je ravno tista vrsta povezav, ki dejansko delujejo za namene SEO. Še več - lahko vam ponuja večjo izpostavljenost v spletnem iskanju, glede na to, da ponujate resnično dragocen članek ali blog objavo, ki bi se razširila na družabnih medijih, s čimer boste ustvarili več delnic, vodij, omemb, naročnin in seveda najvarnejših naravnih povratne povezave na skoraj samozaposleni način.
  • Za boljšo navigacijo skozi spletno strukturo spletnega mesta ali povezavo sokov (a) je treba ustvariti samozaposlene povratne. k. a. PR in distribucija zaupanja) izključno. Mislim, da so tiste povratne povezave, ki jih ustvarjajo komentarji blogov, seznami gostov ali prijave v obliki, skoraj vedno razvrednotijo ​​glavni iskalniki, seveda, ko je to storjeno brez jasnega razumevanja. Let's face it - te vrste povezav je mogoče celo kaznovati. Žal preveč ljudi še vedno poskuša agresivno vdelati svoje strani s čim večjo samozadostnimi povezavami - samo zaradi povečanja njihovega SEO-ja. Dejansko pa bodo takšne nizko-kakovostne povezave in vse druge dejavnosti z definitivno manipulativnimi značilnostmi vedno videti neželeno ali preprosto z vidika Googla, kar pomeni, da se zahtevajo hude kazni za razvrščanje.
December 22, 2017