Back to Question Center
0

Semalt govori o petih različnih načinih prenosa celotne spletne strani za uporabo brez povezave

1 answers:

Včasih moramo imeti dostop do vsebine spletnega mesta. Za to moramo varnostno kopirati svoje datoteke, vendar večina gostiteljskih storitev ne nudi te možnosti. Morda želimo posnemati strukturo priljubljenega spletnega mesta, pa tudi ugotoviti, kako izgledajo njegovi CSS ali HTML datoteke - kanger top box mini platinum edition starter kit. Karkoli je mogoče, obstajajo različni načini za prenos celotne spletne strani za dostop brez povezave. Z uporabo enega od spodaj naštetih orodij lahko zanesljivo prenesete celotno spletno mesto ali zahtevano število strani. Kadarkoli potrebujejo overjanje, se lahko odločite za svoje brezplačne različice in ne plačujete ničesar za premijske načrte. Ta orodja so še posebej primerna za začetnike in srednje velika podjetja.

1. HTTrack

HTTrack je znan program ali programska oprema za prenos celotne spletne strani. Njegov uporabniku prijazen in sodoben vmesnik eksponentno olajša delo uporabnikov. Vnesti morate samo URL spletnega mesta, ki ga želite strgati, in ga prenesite za dostop brez povezave.

Lahko prenesete celotno spletno mesto ali označite več strani, da jih samodejno prenesete na svoj trdi disk. Prav tako morate določiti, koliko hkratnih povezav želite odpreti za prenos. Če določena datoteka traja predolgo, jo lahko takoj prekličete.

2. Getleft

Getleft je relativno nov in sodoben program z veliko funkcijami in uporabniku prijazen vmesnik. Ko jo prenesete in začnete, morate za začetek pritisniti »Ctrl + U«. Vnesite URL in shranite imenike. Pred začetkom nalaganja vam Getleft vpraša, koliko datotek želite prenesti in ali vključujejo besedila in slike. Ko je prenos končan, lahko tudi brskamo po celotni spletni strani.

3. PageNest

Funkcije PageNest so podobne funkcijam Getleft in HTTrack. Vnesite naslov spletnega mesta in ga prenesite na trdi disk. Uporabniki so zaprosili za take bistvene elemente kot ime spletnega mesta in kje je treba shraniti. Izberete lahko tudi želene možnosti in prilagodite njene nastavitve.

4. Cyotek WebCopy

Z Cyotek WebCopy morate uporabiti vnaprej določena gesla za preverjanje pristnosti. Prav tako lahko ustvarite pravila s tem najnovejšim programom in takoj prenesete celotno spletno mesto za uporabo brez povezave. Skupna velikost prenesenega mesta in skupno število datotek sta prikazana v desnem kotu namizja.

5. Wikipedija odlagališča

Wikipedia nas ne priporoča, da uporabimo navadna orodja, kot je uvoz. io in Kimono Labs, da bi prenesli podatke za uporabo brez povezave. Namesto tega vedno priporoča odlagališča v Wikipediji, saj ta program zagotavlja kakovostne rezultate. Celotno spletno mesto lahko prenesete v formatu XML in pridobite podatke, ki so koristni za vaše spletno mesto ali spletno poslovanje.

December 22, 2017