Back to Question Center
0

Seznam vtičnic Chrome strgalnikov za spletno strganje, ki jih zagotavlja Semalt Expert

1 answers:

pridobivanje podatkov s spletnih mest ali spletnih strani v preglednicah in vrednostih, ločenih z vejicami (CSV) je bilo olajšano. Izločanje spletnih podatkov, ki se običajno imenuje kot spletno strganje , je proces pridobivanja velikih količin podatkov z lokacij.

Kako uporabljati spletni brskalnik Chrome

Če nimate nobenega znanja o programiranju, vam program za spletno strganje razvije. V zadnjem času je bila uvedena še ena preprosta uporaba spletnega strganja. Z uporabo razširitvenih brskalnikov Google Chrome v Googlovi spletni trgovini lahko sedaj opravite spletno strganje - dedicated server unlimited bandwidth. Tukaj je seznam razširitev za Chrome, ki jih je treba upoštevati.

Strgalo za zaslone

Strgalo za zaslone je eden najbolj izjemnih vtičnikov brskalnika Chrome, ki se običajno uporablja za strganje zaslonov. Za začetnike je branje zaslona tehnika za vlečenje in pridobivanje informacij s spletnih strani in spletnih strani. Če nimate nobenega strokovnega znanja o kodiranju, upoštevajte branje zaslona, ​​saj je postopek avtomatiziran.

Podatki, pridobljeni iz spletnih mest z uporabo Screen Scraper Chrome plugin se lahko prenesejo v datoteko JSON ali CSV. Ta vtičnik podpira vzorec XPath in Element Selectors. Screen Scraper je preprosto in brezplačno uporabo razširitve, ki je na voljo v spletni trgovini Chrome.

Spletni strgalec

Spletni brusilnik je razširitev za Google Chrome, ki iz podatkov iz spletnih strani izvleče podatke. Podatki, pridobljeni s spletnih mest, ki uporabljajo to razširitev, so shranjeni v datoteki CSV ali CouchDB. S paginacijo lahko učinkovito uporabite spletno strgalo za strganje več spletnih mest ali strani. V večini primerov se ta razširitev brskalnika Chrome uporablja za pridobivanje informacij, kot so povezave, besedilo in tabele.

Imacro Web strgalo

iMacro je vtičnik brskalnika Chrome, ki se uporablja za spletno testiranje in pridobivanje podatkov. iMacro dela s snemanjem ukrepov končnega uporabnika med obiski. Ta razširitev brskalnika Chrome beleži naloge na spletnih mestih, ki jih je treba uporabljati za prihodnje reference. Če je vaš trenutni projekt v preskušanju uspešnosti ali testiranju spletnih strani, je to vtičnik, ki daje hitrost.

Kako uporabljati spletni brskalnik Chrome

Z iMacrojem lahko preprosto prenesete datoteke in zapomnite si gesla. Razširitev IMacro je na voljo brezplačno v spletni trgovini za Firefox, Internet Explorer in brskalnik Chrome.

Data Miner

Danes, iskanje dobro dokumentiranih informacij na spletnih straneh ni tako enostavno. Tukaj prihaja stroj za strganje. Data Miner je razširitev brskalnika Chrome, ki se uporablja za pridobivanje koristnih informacij s spletnih mest. Z uporabo tega vtičnika brskalnika lahko pridobite podatke s spletnih mest in izvozite podatke v Google Sheets ali Excelove liste.

Razširitev Data Minerja se uporablja tudi za brisanje tabel HTML in izvoz podatkov v datoteko Microsoft Excel ali CSV. Če ste strokovnjak za uporabo izbirnikov XPath, je to vtičnik za vas.

V zadnjih nekaj letih pridobivanje podatkov iz dinamičnih spletnih mest, razvitih z uporabo tehnologij, kot je AJAX in JavaScript, ni bilo tako enostavno. S spremembo tehnologije je strganje uporabnih informacij s teh spletnih strani le en klik stran. Uporabite zgoraj označene razširitve brskalnika Chrome za pridobivanje dejanskih podatkov in izvoz v datoteko CSV in preglednice.

December 22, 2017