Back to Question Center
0

Spoznajte se z najbolj znanimi vsebinami in spletnimi orodji za branje podatkov, ki bodo prihranili čas - Semalt Pregled

1 answers:

Spletna orodja za strganje so namenjena zbiranju pomembnih informacij s spletnih strani. Izvajajo svoje funkcije v Java, C ++, Python, Ruby, pa tudi drugih programskih jezikih. Nekatere spletno strganje in vsebine za rudarjenje vsebin so dovolj ohlajne, da vam v nekaj sekundah zagotovijo natančne podatke o napakah. Nekatere najbolj neverjetne vloge so bile obravnavane spodaj:

1. Screen strgalo

To je eno izmed najboljših in najbolj znanih orodij za miniranje vsebin na netu. Screen Scraper obravnava veliko nalog, povezanih z natančnim pridobivanjem podatkov in navigacijo. To orodje lahko uporabljate samo, če imate zadostno število znakov in programskih veščin. Zagon programa je preprostost. Samo prenesti in aktivirati ga, dodati proxy in začeti snemati svoj seznam dejanj. To orodje bo ustvarilo različne vzorce ekstrakcije s pomočjo kod in deluje tako z JavaScriptom kot z HTML-jem. Najboljša lastnost Screen Scraperja je, da je enostaven za uporabo in ga je mogoče preprosto preskusiti s svojo platformo Citrix. V bistvu ta storitev nam pomaga pisati preproste skripte in nam omogoča, da prenesene podatke prenesemo v oblike zapisa besedila, Excel in CSV.

2. Uvozi. io

Je ena izmed najbolj uporabnih in neverjetnih podatkov za pridobivanje podatkov, ki bo prihranila naš čas. Uvozi. io je celovit brezplačen program za namizne računalnike, ki pomaga pri strganju uporabnih podatkov z neomejenega števila spletnih mest in spletnih dnevnikov. Ta storitev obravnava naše spletne strani kot potencialni vir podatkov za generiranje API-jev. Tako prihrani čas in je primeren za podjetja in velika podjetja. Uvozi. io ne obdeluje strani, ki ste jih prej obdelali. Edina pomanjkljivost uvoza. Io je, da ne more navigirati z enega mesta na drugega. To pomeni, da boste morali ročno vstaviti URL-je, ki jih želite izločiti iz podatkov.

3. Uipath

Gre za prenovljeno storitev strganja podatkov. Uipath se specializira za strganje podatkov in rudarskih vsebin za svoje uporabnike. Hkrati lahko izvaja več nalog in je primerna tako za kodirnike kot tudi za ne-kodirnike. Poleg tega ima ta program odlične funkcije za navigacijo strani in lahko strganje vaše datoteke PDF, pridobivanje želenih rezultatov in prihranek časa pri pridobivanju podatkov. Samo odprete čarovnika, navedite URL, iz katerega želite brati podatke, in Uipath bo začel izvajati svojo funkcijo. Ta aplikacija preprosto kopira skozi bliskavico in vam v nekaj minutah dobi čitljive in prilagodljive podatke. Lahko dobite čiste dokumente CSV in Excel. Ker je premijski program, Uipath ne bo primeren za zagon, saj je malo cenovno.

4. Kimono Labs

Kimono Labs je prva izbira programerjev, novinarjev, samostojnih podjetnikov, spletnih skrbnikov, podjetij in netehničnih posameznikov. Hkrati opravlja več nalog za branje podatkov in vsebine. To orodje napaja funkcija vlečenja podatkov v živo, ki vam omogoča pregledovanje ali spremljanje kakovosti podatkov, medtem ko jo pere. Tudi Kimono Labs je združljiv s skoraj vsemi spletnimi brskalniki in operacijskimi sistemi. Ne ponuja nobene možnosti za navigacijo strani, zato boste morali preživeti nekaj časa za usposabljanje Kimono Labs, preden se podatki potegnejo v želeni obliki Source .

December 22, 2017