Back to Question Center
0

Semalt Review: Zmogljivo spletno orodje za pridobivanje podatkov

1 answers:

Connotate je neverjetna programska oprema za ekstrakcijo, ki svojim uporabnikom omogoča, količina informacij s spletnih strani. Zagotavlja jim avtomatizirano spletno strganje platformo, ki lahko pomaga najti vse podatke, ki jih potrebujejo takoj. Združuje na edinstven način hitrost z visoko kakovostno in relevantno vsebino. Upravitelji in iskalci spletnih mest, ki uporabljajo ta program ekstrakcijske rešitve, imajo naslednje prednosti.

Učinkovito spletno orodje za pridobivanje podatkov

Connotate ponuja preprost vmesnik, kjer lahko uporabniki izvlečejo vse podatke, ki jih potrebujejo, ne da bi morali porabiti veliko ur. Dejansko strokovnjaki na tej platformi skrbijo za vse, zato spletnim iskalcem ni treba porabiti veliko časa, da bi zbirali vse informacije, ki jih želijo, in jim ni treba porabiti veliko denarja za programerje delo za njih. Brez uporabe te platforme bi morali uporabniki opraviti vse delo ročno. Izkoriščanje vsebine je lahko resnično težavna naloga na tradicionalen način. Connotate uporablja napreden sistem in avtomatizirane spletne podatke, da bi svojim uporabnikom zagotovil najboljše rešitve za odstranjevanje odpadkov.

Analize Vsebina

Zbiranje podatkov z različnih spletnih strani ni lahka naloga. Connotate uporablja močno tehnologijo in točno ve, kako odkleniti pravi potencial spletne vsebine. Njegov cilj je omogočiti uporabnikom, da izpolnjujejo svoje potrebe po informacijah. Hkrati dodaja vrednost vsebini, ki jo podjetje prinese svojim uporabnikom. Na primer, jim ponuja odlične analitike, vizualizacijo, preproste nadzorne plošče in še več. Uporabniki morajo zahtevati posvetovanje z navedbo posebnih primerov vrste spletnih informacij, ki jih želijo strgati.

Ponudbe izkušenih agentov

Uporabniki morajo ustvariti agent Connotate z enim samim klikom. Poleg tega lahko programska oprema za pridobivanje podatkov samodejno poveže vsebino s podatki. S tem je delo veliko enostavnejše, saj rešuje več subjektov, upravlja vsebinske pravice in združuje podatke v več virih. Strokovnjaki v Connotateju razumejo izzive. Sodelovali so z razvijalcem aplikacij, novoustanovitelji in drugimi ponudniki poslovnih storitev, da bi jih premagali.

avtomatizira stotine spletnih podatkov

Programska oprema za strganje podatkov Connotate avtomatizira celotno verigo podatkov, vključno z ekstrakcijo, transformacijo, normalizacijo in dostavo vsebine. Naše zmogljive zmogljivosti za načrtovanje vam omogočajo, da načrtujete posamezne agente in skupine podobnih agentov, s čimer vam omogočite natančen nadzor nad pridobivanjem in dostavo spletnih podatkov. Orodja za pridobivanje podatkov vam omogočajo, da izveste glede na to, kako pogosto se spletno mesto posodablja in kako pomembni so podatki, hkrati pa ohranjate uravnotežen pretok vsebine v svoje nadaljnje sisteme.

Poenostavlja raziskave

Connotate uporablja orodja za ekstrakcijo, ki jih je mogoče enostavno izvajati in svojim uporabnikom ni treba poznati nobenega posebnega kodiranja. Tudi ta spletna programska oprema ima možnost strganja različnih informacij o izdelkih, pa tudi več mnenj o svojih konkurentih in cenah iz številnih virov v spletu. Lahko izvleče spletna mesta, ki samodejno uporabljajo Ajax in JavaScript.

Napredna tehnologija, ki jo uporablja Connotate, pomaga upraviteljem in spletnim iskalcem hitro in uspešno ustvarjati zbirke podatkov in vsebinske izdelke. S to platformo kupci doživljajo strateške prednosti, dobre podatke in znižane stroške Source .

December 22, 2017