Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje, katere funkcije bi moral biti dober slikovni strgalec

1 answers:

Čas je bil, ko je bila slika vredna tisoč besed, nekaj sto rad je, tweets, thumbs up in delnice. Več kot to, pics so strgali, deliti, ponovno uporabiti in uredili za blaginjo poslovanja. Ljudje ponavadi strgajo slike brez dovoljenja in si prizadevajo razširiti svojo mrežo po vsem svetu. Slikanje slik je danes ena izmed najbolj zanemarjenih tem, toda s tem spretnostjo pod orodjem boste dobili različne prednosti. Pomembno je, da izberete pravo vrstico strgala za slike, ki bi lahko pomagala pri razvoju vašega podjetja in izboljšanju splošne uspešnosti spletne strani. Tukaj smo razpravljali o nekaterih funkcijah, ki bi jih morali imeti velike slike:

Creation Point-and-Click Agent:

Slra stružnica pomaga brati slike Google in Bing. Prav tako lahko enostavno ustvari sredstva za ekstrakcijo in vašo izkušnjo brskanja naredi več kot čudovito. Še več, snemalnik slik ne zahteva, da imate veščine programiranja ali kodiranja.

Vizualna vsebina Označevanje:

S strgalo za sliko lahko izvlečete natančno vsebino in enostavno ciljate na veliko število spletnih strani. Prav tako pomaga zmanjšati zahteve za nadaljnjo obdelavo in vam v nekaj minutah dobi kakovostne slike.

Optimiran brskalnik:

Slraperjevalnik slike lahko pridobi informacije z več kot 90 odstotkov mest brez kodiranja znanj. Na primer iz kompleksnih dinamičnih spletnih mest, ki temeljijo na JavaScriptu, in spletnih strani, ki temeljijo na AJAX.

Zapiši uporabnikovo vedenje:

Običajni strgač in podatkovni ekstraktor ne beležita vedenja uporabnikov. Slikator slike pa lahko v določeni meri beleži vedenje uporabnika in vam pomaga pri krmarjenju po spletnih straneh.

Tehnologija strojnega učenja:

Le nekaj spletnih strganja in orodij za rudarjenje podatkov, ki imajo strojno učno tehnologijo. Snemalec slike ima to tehnologijo in zlahka prepozna vaše slike, pa tudi njihovo besedilo. Zmanjša stroške vzdrževanja za več kot 70% in dobi želene podatke iz ciljnih slik.

Avtomatska prijava:

Ojačevalnik slike vam olajša dostop do spletne vsebine in ciljno usmerjenost na veliko spletnih mest. Poleg tega za dostop do zaščitene vsebine s spletnega mesta ne potrebujete posebnih poverilnic. Namesto tega lahko dostopate do celotnega spletnega mesta, vključno z njegovim besedilom in slikami, s strgalom za slike, ne da bi potrebovali podatke za prijavo.

Inteligentna navigacija strani:

To orodje vam lahko prikaže fotografije in videoposnetke, vendar tudi prihranek časa in udobno opravljanje nalog. Skratka, lahko ste prepričani, da boste dobili kakovostne slike in dobili natančne podatke iz toliko spletnih strani, kot želite.

Ekstrakcija baz podatkov:

S strgalom za slike lahko strnete spletne vsebine, vsebine baze podatkov in besedil z velikega števila spletnih mest. Samodejno bo pripeljal zgodbe skupaj s svojimi slikami in svoje naslove prepisal zase.

Sklep:

Če imate srečo, bi lahko našli slike brez avtorskih pravic v Googlu, Bing, Yahoo ali drugih spletnih bazah. Najpomembnejši del je, da lahko poškodujete slike, ki jih želite, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. Težko je najti nabor podatkov, ki ustrezajo vsem našim potrebam. K sreči vam olajša delo in je predhodna izbira podjetij in vrhunskih blagovnih znamk. Če spoštujete zakone o avtorskih pravicah, boste najbolje izkoristili orodje za strganje slike in ustvarili več potencialov v omrežju Source .

December 22, 2017