Back to Question Center
0

Ali so vse vhodne storitve za iskanje ključnih besed Amazon ali pa dobim programsko orodje namesto tega?

1 answers:

Vsi vedo, da obstaja široka paleta različnih spletnih storitev, orodij za iskanje ključnih besed Amazon in okvirov s polnimi maščobami, ki vam pomagajo pri tem, kar je zares dolgotrajen in delovno intenziven. Medtem ko je mogoče nekatere od njih zlahka najti v odprtem dostopu (vsaj s svojimi osnovnimi različicami, ki so na voljo brezplačno), ostali od njih prihajajo kot plačane ponudbe bodisi z življenjsko dobo / periodično naročnino ali z morebitnimi pristojbinami, zaračunanimi za vsako dejanje (jaz. e. odvisno od tega, koliko operacij dejansko opravljate tam). Ampak kaj, če rečem, da ima Amazon ključno besedo iskalnega načina, ki je privzeto na voljo, vendar še vedno ni daleč vsak prodajni prodajalec? Mislim, da bi lahko prišli z raziskovanjem ključnih besed izdelka - dobesedno na prazen rok.

Možnost samodejnega izpolnjevanja Amazon

Morda se zdi, da je brezžična, lahko pa uporabite privzeto možnost samodejnega izpolnjevanja na Amazon kot orodje za iskanje ključnih besed. Seveda, glede na to, da imate nekaj semenskih misli ali zamisli o variantah iskanja z dolgim ​​repom. Vse, kar potrebujete, je nadaljevanje tipkanja v iskalni vrstici Amazon - in uporabite samodejno izpolnjevanje predlogov za lastno korist.

Amazon PPC

Še en privzeti način, kako postaviti izdelek pred ključne ključne besede za iskanje. Samo pustite, da Amazon opravi delo za vas - s pomočjo oglaševalskih akcij s plačilom na klik, da samodejno povleče nekaj novih nišnih ključnih besed ali ne tako priljubljene iskalne poizvedbe, ki so pravkar dosegle priljubljenost. Seveda je edini pogoj, da boste morali imeti seznam predmetov, kot tudi nekaj dodatnih denarnih sredstev, ki jih je treba porabiti za ta namen.

Shark Amazon ključne besede Finder

AMZ Shark orodje je zelo preprost način ciljanja na desno skupino ključnih besed izdelkov podprto s povezanimi sinonimi LSI, kot grabežljivejša besedila za iskanje dolgega repa in odkrivanje boljših nišnih priložnosti, ki so jih doslej uporabljali vaši najbližji tekmeci. Vse, kar potrebujete tukaj, je samo, da vnesete eno samo ključno besedo semena - in ste končali. Izkoristite iz resnično množičnega seznama, ki vsebuje na stotine uporabnih predlogov ključnih besed, s tem povezanih idej o izdelkih in skupnih trendih iskanja po dolgih repnih vrstah, ki trenutno prevladujejo. Samo pomislite, kaj lahko deluje za vaše podjetje in kaj bi bilo verjetno treba odpraviti za prihodnjo referenco.

Prodajalec Prime

Med drugimi zmogljivimi in zelo natančno usmerjenimi orodji za iskanje ključnih besed Amazon je verjetno najboljši prodajalec, ki vam pomaga hitro odkriti nekatere najbolj donosne ključne besede in potencialno donosne dolgoročne ključne besede, repni iskalni izrazi, ki so tesno povezani z vašo tržno nišo ali kategorijo predmetov. Celo njegova brezplačna različica se je izkazala za izjemno zmagovalno, da bi mi izpolnil moj glavni seznam ključnih besed na vrhu. Vendar pa vam lahko prodajna premija za plačilo pomaga pri še bolj napredni raziskavi ključnih besed, optimizaciji seznama in vpogledu po ključnih besedah, tako da lahko izstop iz te tržne konkurence postane malo bolj obvladljiv Source .

December 22, 2017