Back to Question Center
0

Ali želite strgati spletne podatke? Semalt predstavlja brezplačno spletno programsko opremo za pridobivanje podatkov

1 answers:

Pridobivanje informacij s spletne strani je zapletena tehnika,. Organizacije, ki želijo zbrati količino podatkov o določenih predmetih, lahko izkoristijo naslednje programe:

1. Strgalo

Strgalo je razširitev za Chrome, ki ima široko paleto funkcij. Ni samo podatkovni strgalec, temveč raziskovalec ključnih besed. To ni preveč sofisticirano orodje, ki lahko svoje podatke izvozi v Google preglednice. Vaši podatki bodo kopirani in shranjeni v svojih preglednicah, zahvaljujoč OAuth-u za to, da je to mogoče. Strgalo je odlično za programerje in ne-programerje.

2. Spletna žetev

Spletna žetev prihaja z različnimi možnostmi konfiguracije in je odličen program za pridobivanje podatkov iz odprtega vira. Pisana je v Javi in ​​zbira podatke iz osnovnih in naprednih spletnih mest. Spletna žetev je namenjena predvsem spletnim stranem XML ali HTML.

3. Scrapy

Scrapy je še en čudovit orodje za strganje podatkov . To je polnopravno pajka okvir z več deset funkcij in možnosti. Scrappy deluje hitro in vam prinaša želene oblike podatkov. Uporabite ga lahko le, če v napravi namestite Python. Plus, morate osnovno razumeti ta programski jezik.

4. FMiner

FMiner je eno izmed najboljših in najbolj uporabnih orodij za pridobivanje podatkov. V primerjavi z drugimi podobnimi programi je FMiner bolj zanesljiv in ima boljše funkcije. Izloča podatke tudi na najbolj zapletenih spletnih mestih in podpira formate JavaScript in AJAX. Dobi tudi podatke v MySQL in Oracle formatih, odvisno od vaših zahtev.

5. Outwit

OutWit je eden izmed najbolj kul in najbolj uporabnih programov za pridobivanje podatkov. To je razširitev Firefoxa s številnimi lastnostmi pridobivanja podatkov. Outwit poenostavlja spletno iskanje in samodejno brskanje po različnih spletnih straneh.

6. Orodna vrstica podatkov

Orodna vrstica podatkov lahko za enostavno avtomatizira postopek obdelave podatkov. Če iščete zbiranje podatkov z različnih spletnih strani in potrebujete informacije na mestu, morate preskusiti Data Toolbar.

8. iMacros

Najboljša lastnost iMacrosa je, da lahko avtomatizira ponavljajoče se naloge. Ali ga želite uporabljati v Firefoxu ali Google Chromu, iMacros podpira vse brskalnike in vam pomaga krmariti s številnimi spletnimi stranmi. Plus, pomaga pretvoriti spletne tabele in sezname v uporabne informacije.

9. Google Web strgalo

To je program za pridobivanje podatkov na podlagi brskalnika, ki deluje kot Outwit in uvoz. io. Spletni strgalnik Google je zasnovan za pridobivanje podatkov iz besedilnih in PDF datotek. Morate poudariti podatke, ki jih potrebujete, in to orodje vam bo dalo želene kopije v eni uri. Podatke lahko shranite v Google Drive.

10. Extracty

Extracty je sorazmerno nov, a neverjetno strgalen program, ki ga poganja tehnologija strojnega učenja. S tem programom lahko ustvarite API-je in v nekaj sekundah poiščete celotno spletno mesto Source .

December 22, 2017