Back to Question Center
0

So orodja za ključno besedo za prodajalce Amazon res, ki so potrebna za moj seznam izdelkov?

1 answers:

Dejansko je vsaka poslovna platforma e-trgovine ali drop-shipping (na primer Amazon sama, pa tudi eBay, trgovina Alibaba, Walmart itd.) so dejansko podobne prvotnim iskalnim strojem po naravi. To pomeni, da je ustrezna strategija za optimizacijo vsebine nepogrešljiv del vsakega uspešnega poslovanja na drobno. Na ta način natančno usmerjena in poglobljena raziskava ključnih besed natančno tisti, ki črpa črto med resnično donosnim spletnim projektom in absolutno poslovno neuspehom. In to pomeni, da uporaba visokokakovostnih orodij za raziskovanje ključnih besed, namenjenih prodajalcem v Amazoniji, postane nujna potreba - potrebna je samo za preživetje pod to resnično razsežnostjo tržne konkurence tam, ne pa kakršne koli razkošja, kot si mislite. Torej, spodaj bom pokazal nekaj zelo dobrih orodij za ključne besede za prodajalce Amazon.

Vsi so uporabniško preverjeni in zanesljivi spletni pomočniki, ki sem jih testiral za svoj seznam izdelkov na tem gnečem trgu - bodite vsaj brez težav poskusiti z naslednjim:

Google Planner za ključne besede

Ni čudno, da je ta dobra stara ključna beseda za raziskave in upravljanje oglasov storitev močno orodje za optimizacijo, ki ga konvencionalno uporablja levji delež strokovnih SEO. Seveda Google Planner za ključne besede ni med tistimi posebej prilagojenimi orodji za prodajalce Amazon. Kljub temu, ko gre za raziskavo ključnih besed in razumevanje glavnih trendov iskanja izdelka - orodje za načrtovanje ključnih besed je točno tisto, kar vam lahko da lepo izhodišče za začetek, v skladu s prikazom velike slike vseh potencialno zmagovitih in donosnih ključnih besed. V idealnih razmerah bi morali biti, če so optimizirani na pravi način, postali vaši glavni ciljni ključni besedi, ki bi omogočali neoviran način iskanja v Amazonovih izdelkih in tako določili svoje splošne poslovne prihodke.

Prodajalec Prime

Pri prepoznavanju najbolj donosnih ključnih besed in nujno zmagovitih kombinacij iskanja po dolgih repnih proizvodih je prodajalec premier med najboljša orodja za prodajalce Amazon. Vse je precej preprosto tukaj. In vse, kar potrebujete, je samo, da vnesete poljubno ime izdelka ali posamezno številko Amazon ASIN - in ste končali s seznamom dragocenih predlogov ključnih besed, pripravljenih za vas skoraj v nobenem trenutku.

AMZ Insight

To je še ena dobra možnost za raziskovanje ključnih besed in optimizacijo oglasov na Amazon. AMZ Insight je celoten nabor orodij, namenjenih prodajalcem Amazon, natančneje. Zato vam to lahko "orodje" pomaga ne le s predlogi za ključne besede s konkurenčnim vpogledom in z dolgim ​​tveganjem, temveč z iskanjem iskalnih poizvedb na vrhu trenda, ocenjevanjem njihovega povprečnega obsega iskanja, z merjenjem števila povezanih izdelkov, ki so že indeksirani za določena ključna beseda, ocena trenutne ravni konkurence za ključne besede, oglasov CPC in še več Source .

December 22, 2017