Back to Question Center
0

Semalt Shares Lastnosti programa strgala, ki bi ga morali poznati

1 answers:

Program strgala samodejno zbira podatke ali vsebine z različnih spletnih strani. Lahko prebere dokumente HTML, datoteke PDF in dokumente z besedilom ter olajša uporabne in pomembne informacije v skladu z našimi zahtevami. Razvijalci uporabljajo strgalne programe za opravljanje različnih nalog. Namenjeni so predvsem dinamičnim spletnim mestom in spletnim mestom socialnih medijev, da bi dobili koristne informacije in jih pretvorili v berljivo obliko. Na internetu je na stotine do tisoče strgalnih programov, vse pa imajo posebne značilnosti in lastnosti.

Tukaj smo razpravljali o najbolj neverjetnih značilnostih, ki bi jih moral vaš program strgala imeti.

1. Izvleček podatkov v različnih nitih:

Prepričajte se, da lahko izbrani program izvleče informacije v različne niti in hkrati izvaja več nalog. Uvozi. io in Kimono Labs sta dve storitvi za strganje, ki se uporabljajo za pajkanje spletnih strani in podatkov o žetvi. Tečejo več niti in ustvarjajo izkušnjo brskanja. Lahko strgate podatke z do 30 spletnih strani in prihranite čas in energijo. Če vaš program zagotavlja odlično zmogljivost, se lahko odločite, da bo strgal želene podatke.

2. Hitro nalaganje spletnih strani:

To je ena izmed najbolj značilnih lastnosti, ki bi jih moral vaš program strgala imeti. Če naloži vaše spletne strani na hitro hitrost, se morate odločiti za to takoj. ParseHub je uporabna storitev strganja, ki prinaša informacije z različnih strani in ustvarja kakovostne rezultate za svoje uporabnike. Ustvari tudi asinhronske zahteve, kot je AJAX, in olajša vaše delo. Takšen program je uporaben za podjetja in programerje. Vsebino iz različnih HTML-dokumentov in datotek PDF lahko izvlečete, ciljate pa tudi na več slik in video datotek.

3. Pridobite informacije s spletnih mest v družabnih omrežjih:

Podatke o dinamičnih spletnih mestih, novičarskih portalih in potovalnih portalih je enostavno zbirati in brati. Ampak, če vaš program strgala lahko pridobi in pridobi informacije od Facebook, LinkedIn in Twitter, ga morate preizkusiti. Easy Web Extract je zmogljiv strgalnik, ki uporabnikom novic omogoča enostavno in priročno zbiranje informacij iz socialnih omrežij. Prav tako lahko obravnava različne Facebook skupnosti in razkrije pomembne podatke iz LinkedIn za svoje uporabnike.

4. Avtomatizira projekte v vsakem primeru:

Dober program strganja avtomatizira projekte svojih uporabnikov in prihrani čas in energijo. Octoparse je čudovita možnost za programerje in podjetja. Načrtujete lahko vaše projekte za pridobivanje podatkov ali dovolite, da ta storitev opravi spletne odlomke naloge sami. Je združljiv s skoraj vsemi spletnimi brskalniki in operacijskimi sistemi, kot so Windows, Linux in Mac.

5. Izvoz podatkov v katero koli obliko:

Z IWebTool Link Extractor in Link Extractor ne morete samo izvleči želenih podatkov, ampak jih tudi izvozite v svojo najljubšo obliko. Predvsem podpira CSV, XML, Access, HTML, SQL Server in MySQL ter vam zagotavlja natančne in zanesljive rezultate. Rezultate lahko tudi posredujemo katerikoli vrsti baze podatkov prek povezave ODBC. Primerna je za mala in srednje velika podjetja ter hkrati obogati veliko število spletnih strani Source .

December 22, 2017