Back to Question Center
0

Kaj je najboljši način za optimizacijo oglasov Amazon za prodajalce novic?

1 answers:

Amazon je največji iskalnik na svetu, vsaj tisti, ki se ukvarja s spletnimi prodajnimi ponudbami za vse izdelke, ki jih lahko predstavljate. In v tem prodajalcu novic, morate poznati glavna pravila igre, tako da bo preživetje na tem gnečem trgu veliko lažje. In najboljši način za ustvarjanje trdnega tlaka za vaš komercialni napredek je optimizacija vaših seznamov Amazon za glavne ciljne ključne besede, tako da se vaše ponudbe izdelkov pojavijo vidno v izdelku SERPs. Zato vam bom spodaj dal nekaj kratkih nasvetov in trikov za optimizacijo oglasov v Amazoniju, kot je pro, tudi če ste še vedno videti kot novinec prodajalca, ki svoje prvotne korake pri končnem uspehu trgovcev na drobno tam.

Kako optimizirati seznam oglasov kot Pro

Preden se karkoli drugega obrnemo - optimizacija iskanja Amazon se vedno začne z oblikovanjem popolnoma prilagojene strani s podrobnostmi vsak izdelek, ki ga imate v prodaji. Pri ustvarjanju teh elementov vaše strani s podrobnostmi o izdelku je res pomembno, da je natančno, vendar popolnoma temeljito, da napišete resnično prepričljivo stran izdelka, ki bi vodila vsakega potencialnega kupca, da bo končal nakup, še posebej z vami, in nikjer drugje. Zato priporočam oblikovanje glavnih elementov vaše strani s podrobnostmi o izdelku, da optimizirate svoje sezname Amazon, in sicer:

  • Naslov izdelka - mora biti vedno edinstven in jedrnat. Da bo čim bolj natančen in privlačen za Amazonov splošni slog za naslove izdelka. Pri tem se spomnite - naslov izdelka je najboljše mesto za nastavitev glavnih ciljnih ključnih besed in dolgih repnih besednih zvez v padajočem vrstnem redu njihovega pomena. Upoštevajte pa, da vam zelo priporočamo, da se izognete dvojnim ključnim besedam, ki jih uporabljate v naslovu izdelka, in prek drugih preostalih delov izdelka na strani izdelka.
  • Bullet Točke - ta razdelek strani s podrobnostmi o izdelku se navadno sestavi s petimi sporočili. Da jih pokrijejo le najpomembnejše informacije, tako da bodo opisale primarne značilnosti / prednosti vašega predmeta v prodaji. Pravzaprav je "idealen" seznam kazalcev namenjen ponovni integraciji najpomembnejših informacij, ki so že objavljene v naslovu izdelka.

  • Opis izdelka - v bistvu je razširjen del vašega seznama oznak. Na ta način je opis vašega izdelka namenjen poudarjanju glavnih značilnosti predmeta v prodaji, podprt s splošnimi elementi vsakodnevne uporabe / vzdrževanja. Razmislite o tem, da tu vključite naslednje funkcije: dimenzije izdelka, ustreznost glede na starost / sposobnost, vsebino in pogoje za izdelek, državo izvora itd.Upoštevajte pa, da tukaj ne smete nikoli vključiti informacij o proizvajalcu in cenah ali kakršnih koli podatkih za javno promocijske namene.
  • Slike izdelka - stojijo za nabor vizualnih slik, ki dajejo dodaten opis izdelka in njegov splošni pregled, ki prikazuje vsako stran svojih glavnih funkcij in sredstev za uporabo. Ta del priporočamo, da vključite šest ali sedem prepričljivih slik izdelka, kar bi moralo biti povsem prepričljivo za vsako potencialno stranko, ki meni, da je nakup z vami Source .
December 22, 2017