Back to Question Center
0

Ali lahko dobim nasvet strokovnjaka s seznama Amazon?

1 answers:

Večina nas (ne rečem, vsak strokovnjak za seznam Amazon) ve, da je to res gneča na spletnem trgu v bistvu ogromen iskalnik izdelkov. In stvar je, da je Amazon verjetno največje mesto te posebne vrste, ki je bilo sploh na spletu. To pomeni, da je skupna stopnja tržne konkurence res huda in celo celo nasilna. Torej, kako preživeti v takem neprijaznem stanju, ki prevladuje nad spletnim trgom Amazon? No, verjamem, da je ključ do komercialnega uspeha na Amazonu neposredno v vaši optimizaciji seznamov izdelkov za prave ciljne ključne besede, tako da imate boljšo spletno izpostavljenost iskanju stvari tam. In spodaj so nekateri razumni izjavi in ​​pametne zamisli iz strokovnjaka za Amazon, ki vam bodo pomagali, da optimizirate svojo stran na novo raven.

Nasveti za optimizacijo in zvijače iz strokovnjaka za pregled oglasov Amazon

Najprej se lotimo tega - optimizacija seznamov izdelkov je proces, ki verjetno nikoli ne bo prišel do konca. Mislim, da so najboljši prodajalci Amazon in skupni izračun razvrstitev izdelkov dejansko temeljili na splošni uspešnosti trgovanja, skupaj s pravilnim načinom optimizacije seznama izdelkov za iskanje elementov. In stvar je, da se ta začetni izračun uvrstitve nenehno spreminja, tako da se posodablja na uro in odraža vsako nedavno zgodovino prodaje vsakega izdelka v prodaji tam. In tukaj je nekaj bistvenih nasvetov in zvijakov, ki jih pozna ne samo vsak strokovnjak, ki je na seznamu Amazon, ampak vsak ambiciozen spletni trgovec, ki ponuja vse vrste predmetov za prodajo. Torej, tukaj je tisto, kar morate vedeti o optimizaciji seznama proizvodov Amazon, na kratko.

Na splošno imate nekaj približno 50 znakov za polnjenje vsakega od petih iskalnih polj. In najbolj zahtevna stvar je, da uporabite te omejitve znakov modro in po svojih najboljših močeh ustvarite čim več edinstvenih iskalnih izrazov.

Posamezne besede za iskanje (ne besedne zveze)

Relevantnost je med najpomembnejšimi dejavniki razvrščanja, ki jih vsaka Amazonka pozna,. Upoštevajte pa, da je stopnja točnega besedilnega ujemanja tudi močan razvrstitveni faktor (na podlagi uradnih smernic Amazonove razvrstitve).

Tukaj so drugi moćni dejavniki (poleg natanćne besedilne poizvedbe), ki jih upośteva algoritem rangiranja A9:

1. celotna zgodovina prodaje;

2. najnovejši napredek pri prodaji (mesečno, tedensko itd. );

3. konkurenčna cena in izbor izdelkov;

4. trenutna razpoložljivost.

Dolgoročni iskalni izrazi

  • Ne izgubljajte časa in truda pri ponovni uporabi kakršnih koli dolgih ali posameznih iskalnih izrazov, ki so že vključeni v naslov izdelka, in seznam točkovnih točk na strani izdelka.
  • Spoznajte vse ustrezne sopomenke in različne kombinacije ključnih besed LSI, ki jih lahko potencialno uporabljajo številni žive kupci, ki iščejo isti izdelek.
  • Raje se izogibajte uporabi navednic, običajno ker to zmanjša že omejeno dolžino za vsak razdelek izdelka.
  • Ne skrbite z nobenimi ločilnimi posebnostmi, edinstvenimi / množičnimi, kakor tudi s podobnimi različnimi različicami besedil - Amazon pravi, da bi bila takšna prizadevanja verjetno neuporabna, ker ta iskalnik običajno obravnava te kombinacije na enak način Source .
December 22, 2017