Back to Question Center
0

Kako prepoznati najboljše prodajne ključne besede za sezname Amazon?

1 answers:

To je ne-brainer, da je za uspešen začetek izdelka vsak prodajalec mora imeti pravi seznam prodajnih ključnih besed za optimizacijo seznamov Amazon. Pri pravilni oceni lahko ti natančno ciljani iskalni izrazi in kombinacije besed pomagajo, da se vaše ponudbe prikazujejo tik pred potencialnimi kupci z uporabo oddaljenega fraze, da bi našli tisto, kar potrebujejo. Zato je verjetno edini način za povečanje poslovnega potenciala, ki ustvarja prihodke, je, da se vaš izdelek postavi na prodajo z največ iskalnimi in zato zelo dragocenimi poizvedbami. Ali obstaja kakšen univerzalni pristop za obvladovanje ključnih besed za Amazonove oglase, kot je pro? No, poglejmo.

Najboljši prodajalec pristop k ključni besedi za Amazon Listings

Preden se karkoli drugega, let's face - glavni iskalniki (kot je Google sam) povprečni čas na obisk uporabnika in metrike klikov v razmerju, da se sprejme razumna odločitev o dodelitvi osebnega razvrstitvenega položaja za vsako spletno stran, najdeno na internetu v okviru indeksa. Hkrati se Amazon 'A9 algoritem za iskanje vrti okoli ene močno prodajne centrične meritve - stopnja konverzije, ki kaže, kako dobro (ali ne) se obiskovalci pretvarjajo iz potencialnih kupcev v prave kupce. To pomeni, da je vaš najnovejši napredek pri prodaji in število pozitivnih pregledov kupcev upošteval tudi algoritem A9 kot zelo močan dejavnik razvrstitve.

Začnite raziskovanje ključnih besed s kromom

Torej, kako uspešno doseči boljšo ekološko uvrstitev na Amazonove SERP-je od samega zagona? Verjamem, da se morajo vsi tisti, ki prodajajo tam (in zlasti mladi spletni trgovci), začeti s svojim seznamom izdelkov bolj privlačne, da jih A9 priznava kot kakovostne, kar je vsekakor vredno prikazati vedno večjemu številu potencialnih strank, ki spletno nakupujejo s Amazonka. In tukaj vam lahko veliko pomaga. Upoštevajte naslednji kratek seznam s črto preprostih predlogov in namigov, s katerimi ciljate na pravo ključne besede za svoje sezname Amazona - v nemoten in popolnoma nadzorovan napor.

Oblikujte glavni seznam ciljnih ključnih besed za sezname Amazon

  • Poskusite razmišljati zunaj polja. Ne pozabite, da lahko v vsakem primeru ciljno občinstvo išče vaše izdelke v prodaji - lahko postane vaša najboljša zmagovalna ključna beseda ali kombinacija iskanja z dolgim ​​repom.
  • Ne oklevajte dvakrat preveriti tezavra, da bi našli druge obetajoče sopomenke tam zunaj, pa tudi LSI ključne besede, ki so pomembne za vaš izdelek ali kategorijo predmetov.
  • Preverite, ali je obseg iskanja ocenjen za vsako ključno besedo, preden jo vključite na svoj glavni seznam potencialno izbranih kandidatk. Priporočam uporabo orodij ključnih besed, kot so Merchant Words ali Inspector za ključne besede, ki vam pomagajo pridobiti povprečne ocene te metrike.
  • Upoštevajte, da so včasih tudi zelo uspešne kombinacije iskanja mogoče najti tudi v napačno črkovanih besedah, neobveznih različicah edinstvenih / množinskih oblik, kot tudi v zvezi z različnimi različicami ključnih besed, ki se nanašajo na isto temo Source .
December 22, 2017