Back to Question Center
0

Kako zaznamo najboljše ključne besede za Amazon?

1 answers:

Nastavitev pravilnega fokusa in ciljanje najboljših potencialno donosnih ključnih besed za Amazon je verjetno najpomembnejša stvar v celotnem komercialnem poslu. Stvar je v tem, da je podrobna raziskava ključnih besed točno tista, ki neposredno vpliva na vašo prodajo. Preprosto zato, ker lahko vsak potencialni kupec klikne in opravi nakup z vami - če se vaš izdelek pojavi na vrhu iskanja po nakupih. Kakorkoli že, to pomeni, da boste morali opraviti celovito raziskavo ključnih besed, pri čemer boste ukrepali predvsem na naslednje načine:

jasno razumeti algoritem za iskanje A9, ki ga uporablja sistem razvrščanja izdelkov Amazon

  • Spoznajte nove priložnosti za izdelke in skrite ključne besede za Amazon
  • Uporabite mesečni obseg iskanja, da določite in razvrstite najpomembnejše iskalne izraze
  • .
  • Analizirajte in nadaljujte z raziskavami proizvodnih poizvedb v dolgih repah, ki jih kupci v živo kupujejo na spletu
  • Več o iskanju edinstvenih ključnih besed za Amazon Seller Central (. k. a.

In spet se sprijaznimo - če vaši zadovoljivi rezultati ne najdemo na prvih dveh ali treh straneh na seznamu SERP-jev Amazona, morate takoj preoblikovati natančno usmerjene iskalne poizvedbe, ki bodo služile vašemu glavnemu cilju. Na ta način je tukaj kratek korak po korakih za vodenje vaših najbolj dragocenih ključnih besed za optimizacijo oglasov izdelkov Amazon na pravi način.

Prvi korak: poskrbite za semenske ključne besede

Ne skrivajte svojega časa in truda za učenje vaših ciljnih funkcij / prednosti izdelka, da bi lahko razumeli njegove glavne vidike uspešnosti in vsakodnevne uporabe. Morda je videti kot neprepustna, vendar je resnično zaokrožena črta, saj manjka vsake funkcije ali celo najmanjših podrobnosti lahko vodi k odpravi precej merljivega dela potencialnih strank. Z drugimi besedami, postavi se v čevlje kupca in natančno spremlja najboljše rezultate ključnih besed, ki jih uporabljajo vaši nišni / kategoriji konkurenti.

Drugi korak: Oblika čistega in jasnega kontrolnega seznama

Tukaj je čas, da končno izberemo dobro orodje za raziskovanje ključnih besed ali spletno platformo, posebej prilagojeno oblikovanju glavni seznam ciljnih ključnih besed za Amazon. Na ta način ne pozabite, da so tudi samodejno predlagane poizvedbe Amazon in najbolj priljubljene iskalne kombinacije koristne. In poskrbite, da bo vaš seznam določen glede na obseg iskanja, ocenjeno raven konkurence in nakupni namen.

Tretji korak: Izboljšajte pogoje iskanja po dolgih repih

Zdaj je čas, da dokončno preučite svoj glavni kontrolni seznam za nakupovalne izraze z dolgim ​​repom, da jih še natančneje usmerite. Ne pozabite, da je višja obseg iskanja določene ključne besede, tem bolj bo težko oceniti. Zato je treba pridobiti višji promet in s tem potencialno višjo stopnjo konverzije, boste morali te iskalne poizvedbe razvrstiti in odpraviti tiste s prekomerno konkurenco. Največje ponudbe ponujate za ključne besede z dolgim ​​repom - in ste končali Source .

December 22, 2017