Back to Question Center
0

Kako uvrstiti izdelke na Amazon od samega začetka?

1 answers:

Vsak novinec prodajalec mora vedeti, kako razvrščati izdelke na Amazon od prvega dne prodaje tam. In da se dobro uvršča na to gnečo tržnico, se mora vsak prodajalec prilagoditi nenehno razvijajočemu se iskalnemu algoritmu (znanem tudi kot A9). Kljub temu obstaja osnovni nabor pravil, ki veljajo v trenutku, v katerem lahko izkoristite, še posebej, če ste novi pri optimizaciji Amazon. Torej, spodaj vam bom pokazal, kako razvrščati izdelke na Amazon kot pro, ne glede na to, ali ste že imeli nekaj izkušenj na tem področju ali sploh ne. No, pojdimo na to vprašanje s preprostim in enostavnim vodnikom po korakih.

Kako razvrščati izdelke na Amazon

Prvi korak: prepoznati potencialne uspešne ključne besede

morate pripraviti glavni niz vrhunsko uspešnih ključnih besed in izrazov za dolge repne izdelke, ki so pomembni za vaš izdelek ali kategorijo. Stvar je, da boste morali najti tiste z najvišjimi obsegi iskanja, saj se vaši dejanski prodajni rezultati v glavnem stavejo na njih. Najlažji način razumevanja, kako razvrščati izdelke na Amazon za prave ključne besede, je obisk vašega osebnega zavihka s centralno ključno besedo prodajalca. Na ta način boste dobili veliko sliko glavnega seznama ciljnih ključnih besed, ki jih boste malo izboljšali kasneje.

Drugi korak: Izboljšajte svoj končni kontrolni seznam s ključnimi besedami

Ko dobite splošno razumevanje vaših primarnih iskalnih izrazov in splošnih želja kupcev, je čas, da izboljšate svoj glavni seznam. Mislim, da bi morali izključiti vse nepregledne ključne besede in izraze dolgega repa, da bi ohranili samo zmagovalno. Tukaj je dobro orodje za ključne besede, s katerim boste imeli kickstart. Prosto poskusite takoj, predvsem zato, ker je imela uporaben dokazan učinek na lastno optimizacijo oglasov na Amazon.

Sonar - je brezplačno orodje za ključno besedo, ki je posebej prilagojeno prodajalcem elektronske trgovine. Sonar vam lahko pomaga razumeti, kako razvrščati izdelke na Amazon, tako da podpira optimizacijo vašega izdelka z vsemi dragocenimi ključnimi besedami, za katere boste verjetno morali oceniti. Vse, kar potrebujete tukaj, je izpolniti ključno ključno besedo, ki je ključnega pomena - in samodejno dobite vse, kar je potrebno za njegovo najboljšo izvedbo v praksi, kot so ocenjeni obsegi iskanja, referenčne ključne besede, trenutni trendi njihovih aktivnih kupcev, ki kupujejo v Amazon, in dragocene predloge za ključne besede potegnjeni neposredno od vrhunskih prodajalcev, ki delujejo tam.

Tretji korak: Podajte svojo stopnjo konverzije

Glede na to, da je povprečna pretvorba, izračunana za glavno stran Amazon, ocenjena na približno 13% morajo dobiti visoko CTR-stopnjo za svoj seznam izdelkov, tako da se bodo uvrstitve vaših izdelkov začele tudi povečevati. Tukaj je nekaj osnovnih nasvetov za začetek preoblikovanja več potencialnih strank v prave kupce:

  • Ustvarite nepristranski opis izdelka, bogat s ključnimi besedami, ki jih je treba pridobiti, da ne bo nobenih vprašanj za stranke branje.
  • Dodajte samo čiste in jasne slike visoke kakovosti ter ilustrativne karte, videoposnetke in vse druge privlačne načine vizualne vsebine, ki bodo pripomogle k boljšemu opisu izdelkov. Namig: v idealnem primeru bi morali dovoliti možnost povečave za vaš nabor slik izdelka - zagotovo se vedno izplača.
  • Jasno jasno, kaj naredi vaš izdelek izreden. Če je mogoče, po svojih najboljših močeh vključite čim več pregledov izdelkov tretjih oseb. Končno se nikoli ne oklevajte in zaženite težko testno A / B testiranje, da preverite različne možnosti izvedbe in razumete, kaj vam dobro deluje, in kaj bi bilo treba verjetno predelati ali vsaj zadržati za nadaljnjo uporabo Source .
December 22, 2017