Back to Question Center
0

Orodje za strganje, ki ga morate upoštevati - pojasnjeno s Semalt

1 answers:

Google Maps strgalo je relativno novo, lahno, zmogljivo in vsestransko orodje. Izvaja podatke iz različnih spletnih strani in zemljevidov Google in dobi rezultate v obliki CSV in JSON. S to celovito storitev lahko učinkovito ciljate poslovne spletne strani, telefonske številke in e-poštne naslove - fedora vs trilby hat versus. Nekatere njene posebne značilnosti so opisane spodaj.

1. Razkrije podatke v več oblikah:

Z Googlovimi zemljevidi strgalo lahko izvlečete mesto, poštne številke, rating, zemljepisne širine, zemljepisne dolžine, uro odpiranja in poslovna imena. Ta ekstraktor pomaga pretvoriti surove podatke v organizirano obliko in prihraniti čas in energijo. Če ste utrujeni za zbiranje in strganje podatkov ročno in nimajo dovolj programskih spretnosti, morate poskusiti Googlove karte strgalo, da dobite svoje delo.

2. Na voljo v dveh izdajah:

V nasprotju z drugimi običajnimi storitvami za strganje so Google Maps strgalo na voljo v dveh značilnih izdajah: Standardna izdaja in Demo izdaja. Demo izdaja vam omogoča, da preizkusite to programsko opremo in uživate v svojih storitvah do 15 dni. Njegova standardna izdaja vas bo stala 99 dolarjev in odklanja izredne prednosti in funkcije.

3. Cilja tisoče strani vsak dan:

Ena od najbolj značilnih lastnosti zemljevidov zemljevida Google je, da cilja do 150.000 spletnih strani na dan in vam ne stori ničesar za to storitev. To orodje je odlično za programerje in ne-programerje, zato jim omogoča preprosto strganje podatkov z več strani, preden kupijo svojo plačljivo različico.

4. Podpira več formatov:

Ta napredno spletno strgalo ali podatkovni zbiralnik shrani vaše podatke v formate JSON, RSS in CF; lahko odprete želene podatke v listih Excel ali jih neposredno uvozite v Google Drive.

5. Združljivo in zanesljivo:

Obstaja veliko število orodij za strganje podatkov in orodij, ki ne podpirajo več brskalnikov. Za razliko od uvoza. io in Kimono Labs, Google Maps strgalo je združljivo z operacijskimi sistemi Windows 7, Microsoft XP, Windows 8 in Windows 10. Poleg tega je združljiv z Google Chrome, Firefox in Internet Explorer in je zanesljiva storitev.

6. Rezultate natančno prikaže:

Če želite stalno nadzorovati in ohranjati kakovost podatkov, medtem ko jo pere, morate poskusiti Google Maps strgalo. Ta storitev vam omogoča, da si ogledate podatke in vse manjše napake odpravite sami. Poleg tega ponuja možnosti, da hkrati vnašate različna iskalna merila in ključne besede.

7. Deluje preprosto in prikladno:

Google Maps strgalo je enostaven za uporabo in ima uporabniku prijazen vmesnik. Ko ste izbrali kategorijo ali vnesli ključno besedo in lokacijo, morate samo začeti iskanje in čakati na svoje izhode za nekaj minut. Google zemljevidi podatkov iztiskalnik je primeren za vse vrste podjetij in ustvari čiste in berljive datoteke CSV takoj.

8. Izvleček kjerkoli in kadarkoli:

To orodje lahko uporabljate na pametnem telefonu, tabličnem računalniku ali računalniškem sistemu in lahko opravlja svoje naloge kjer koli in kadar koli. Ni vam treba skrbeti za svoje rezultate. To orodje zagotavlja natančne podatke ne glede na vrsto naprave, ki jo uporabljate, in je primerna za samostojne podjetnike in poslovneže. S to storitvijo lahko celo strgate rumene strani in bele strani.

December 22, 2017