Back to Question Center
0

Semalt predlaga najboljšo spletno stran strgalo, da razmisli

1 answers:

Selen je odprt avtomatiziran testni paket za spletne aplikacije, ki se uporabljajo na različnih platforme in brskalnike. Selen ponuja infrastrukturo za specifikacijo W3C WebDriver, programski vmesnik, ki je združljiv s spletnimi brskalniki. Ta programska oprema obsega različne knjižnice in orodja, ki omogočajo avtomatizacijo spletnega brskalnika.

Zakaj program Selenium?

Programska oprema Selenium se osredotoča na spletno avtomatizirano aplikacijo za pridobivanje podatkov s spletne strani. Ta programska oprema vsebuje zbirko programske opreme, zasnovano tako, da ustreza vašim spletnim strgačam specifikacijam. Programska oprema Selenium ima štiri glavne komponente, ki jih je treba upoštevati - insurance appraisal services phoenix.

WebDriver

Selenium WebDriver je bil zasnovan tako, da ponuja preprost programski vmesnik. Če delate na strganju dinamične spletne strani, je Selenium-WebDriver komponenta, ki jo je treba upoštevati. To orodje podpira pridobivanje spletnih podatkov na spletnih straneh, kjer se lahko vsebina spremeni, ne da bi se morala stran ponovno naložiti.

WebDriver dobavlja objektno usmerjen vmesnik za programiranje aplikacij (API), ki nudi napredno podporo za spletno testiranje in strganje. Orodje deluje tako, da klice v brskalnik uporablja splošno podporo za avtomatizacijo.

Selenium Grid

Selenium Grid se pogosto uporablja za distribucijo besedil preko več virtualnih naprav. Z enostavnimi besedami vam Selenium Grid omogoča, da opravite svoje teste na različnih virtualnih računalnikih z več kot enim brskalnikom. Mreža vam omogoča zaganjanje strganja v distribuiranem okolju izvajanja.

Čas je pomemben dejavnik pri spletnem strganju. Nikoli ni bilo enostavno strgati dinamične spletne strani. Obrnite to stran tako, da pospešite izvedbo opravil. To lahko storite s hkratnim izvajanjem več preskusov. Najboljša stvar pri uporabi Selena je dejstvo, da lahko upravljate omrežje istega brskalnika, različice in vrste.

Selenium daljinski upravljalnik (RC)

Ali delate na strganju brskalnikov, ki omogočajo JavaScript? Selenium daljinski upravljalnik je orodje za razmislek. To orodje vam omogoča pisanje testov za avtomatizirane aplikacije v vašem želenem programskem jeziku.

Integrirano razvojno okolje Selen (IDE)

Selenium IDE je skript, ki deluje kot razširitev Firefoxa, ki vam omogoča urejanje, snemanje in razhroščevanje podatkov. Za začetek, Selenium IDE zapiše in igra interakcije s končnim uporabnikom s brskalnikom Firefox.

Programska oprema Selenium je združljiva z Python 2 in Python 3. Če delate pri sestavljanju gonilnika Internet Explorer, boste potrebovali 32 in 64-bitni prevajalnik in Visual Studio 2008. Poznavanje Ruby 2 je dodatna prednost.

Strganje spletnih strani z Selenium

S Seleniom lahko učinkovito komuniciramo s spletnimi obrazci JavaScript. Namestite WebDriver na vaš računalnik in poiščite obrazec z uporabo XPath. Če uporabljate Selen, izberite želeno možnost tako, da kliknete spustni meni in dajte brskalniku nekaj minut, da naložite, preden kliknete na naslednji element.

Na ciljni strani bodo prikazani oskubljeni podatki, ko bodo vsi obrazci pravilno izpolnjeni. Nekatere spletne strani potrebujejo nekaj časa pred nalaganjem vsebine. Če želite strgati s to vrsto strani, zopet prek vseh možnosti spustnega menija, ki so pod določenimi spletnimi obrazci. Pomembno je omeniti, da je programska oprema Selenium združljiva z operacijskim sistemom Windows, Mac OS in Linuxom. Olajšajte spletno strganje na spletu s programsko opremo Selenium.

December 22, 2017