Back to Question Center
0

Kako narediti svoje izdelke Amazon dobro kupiti?

1 answers:

Če se sprašujete, kaj naj prodajate na Amazon leta 2018, bo ta članek zanimiv za vas. Tukaj bomo razpravljali o skrivnostih uspeha na Amazon in predmetov, ki vam bodo prinesli dobiček. Poleg tega bomo skozi osnovne težave pri prodaji na Amazonu pomagali pri preprečevanju pogostih napak.

Kako raziskati obetavne izdelke za prodajo na Amazon?

Na spodnji vrstici razvoja Amazonove poslovne dejavnosti morate najti izdelke, ki so verjetno dobičkonosni in dobro kupljeni - free server vps en ligne 7 24. To je zelo odgovoren korak, ki zahteva vaš čas in prizadevanja. Na srečo Amazon vam daje veliko podatkov, ki jih potrebujete za začetek.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je preveriti, kaj naredi ta ali ta predmet donosno za vas kot prodajalca. Morate iti skozi takšne vidike, kot so stroški pošiljanja, konkurenčnost tržne niše, priljubljenost kategorije in vedenje kupcev do izdelkov tega razreda. Vaša izbira mora izpolnjevati večino naslednjih meril.

Naslednji faktorji, ki jih je mogoče poslati, in pripomočki, ki jih je treba poslati, vam bodo pomagali pri izbiri pravilnega izdelka:

 • stroški znašajo do 35% vaše ciljne prodajne cene;
 • ciljna prodajna cena med 10 in 50 USD;
 • ni problematično ladijski promet zaradi lahkih stvari (2-3 lbs. max);
 • je bolje, da bodo vaši predmeti neizbrisni in enostavni za dostavo;
 • izogibajte sezonskim ali počitniškim proizvodom, saj vam ne bodo prinesli dobička celo leto;
 • , je treba vaše izdelke razlikovati po njihovi visokokakovostni in edinstveni lastnosti.

Poleg vseh zgoraj omenjenih dejavnikov morate preveriti, ali je predmet v veliko povpraševanje ali ne najde naklon med nakupovalci Amazon. Vendar pa se morate prepričati, da izdelek nima preveč konkurence, saj bo zmanjšal vaše možnosti, da bodo izstopali iz množice.

Nekateri bistveni dejavniki kažejo na raven povpraševanja po izdelku na Amazon:

 • izdelkov, ki jih izberete, ne smejo preusmeriti glavni prodajalci Amazon ali velike družbe;
 • podobni izdelki imajo v razredu glavno kategorijo najmanj 5-odstotno najboljšo prodajno mesto v Amazoniji;
 • podobni seznami izdelkov niso priljubljeni med uporabniki;
 • odsotnost pregledov izdelkov;
 • ciljne ključne besede izdelka imajo več kot 100.000 mesečnih iskanj.

V drugi fazi vašega tržnega raziskovanja morate preveriti podatke na straneh izdelkov s tem povezanih elementov. Seznam izdelkov vam lahko pove veliko o kakovosti in ugodnostih izdelka. Ko odprete stran izdelka Amazon, bodite pozorni na ceno, stroške pošiljanja, dimenzije izdelka, težo pošiljanja in bonitetno oceno Amazon. Posebno pozornost je treba nameniti povprečnemu pregledu strank in razvrstitvi zvezdic. Število in kakovost pregledov izdelkov kažejo odziv uporabnika na določen izdelek in njegovo priljubljenost.

Kako lahko razvrščeni igralci Amazon najbolje pomagajo pri izbiri?

Razvrstitev Amazon Best Seller je seznam TOP 100 prodajnih predmetov v vseh kategorijah. Ta razvrstitveni seznam se lahko dnevno razlikuje. Če ste v postopku izbiranja dragocenih predmetov za prodajo na Amazon, bo ta oddelek zanimiv za vas, da si ogledujete. Na tej strani lahko spustite v TOP 100 najboljših prodajalcev za druge kategorije in podkategorije. Ti podatki so lahko dragoceni za vaše raziskovalne procese.

Iskanje po seznamu najboljših prodajalcev Amazon, morate poudariti naslednje kategorije:

 • Vroče nove izdaje

Ta razdelek prikazuje trending izdelke, ki so postali priljubljeni in dobro kupljeni zadnjič. Ti podatki temeljijo na raziskovalcih in analitiki, ki so navedeni v seznamu Amazon. Tukaj si lahko ogledate, da si ogledate vroče nove izdaje v določenih kategorijah in podkategorijah. Zavedajte se, da je mogoče te podatke sčasoma spremeniti.

 • Movers and shakers

Ta kategorija prikazuje predmete, ki se hitro premikajo v kategoriji najboljših prodajalcev v vseh kategorijah. Praviloma vključuje vroče trende in sezonsko prodajo. Ti proizvodi so vredni posebne pozornosti, saj so priljubljeni in obetavni, vendar še vedno niso zelo konkurenčni. Poleg tega je ta kategorija lahko uporabna za iskanje vročih nišnih predmetov.

 • Najbolj želeli

Tukaj boste najbolj želeni izdelki na Amazoniji. Z drugimi besedami, Amazon kupci shranite te postavke na seznamih želja. Ne označuje nakupov, vendar še vedno kaže na želje strank.

Tukaj boste videli izdelke, ki jih bodo kupci Amazon kupili kot darila. To je dober pokazatelj za najboljše prodajalce znotraj nišnih kategorij za številne sezonske in počitniške predmete.

Skupne težave pri prodaji na Amazonu

 • Prodajalci lahko dobijo denar samo v nekaj tednih

Če prodajate svoje izdelke na Amazon, morate upoštevati zahteve prodajalca ali prodajalca Amazon. Po njihovem mnenju lahko plačilo izvedete z neposrednim nakazilom na vaš račun za preverjanje vsakih 14 dni. Ni drugih plačilnih sistemov, ki jih lahko uporabljate na Amazoniji. Pri načrtovanju poslovne strategije morate upoštevati to težavo. Če na primer uporabljate prihodke od prodaje za nakup novih izdelkov, ki jih lahko prodajajo, je to lahko zanikanje vašega podjetja.

 • Omejitve vstopa

V teh dneh ni tako lahko postati prodajalec Amazon, kot je bil prej. Obstaja veliko prodajalcev, ki zlomijo pravila Amazona in ne prinašajo dobička na platformo. Zato je Amazon postal strožji pri trgovcih, da svoje izdelke prodajajo na platformi. Prodajalci, ki želijo na drobno oblačila, čevlje, avtomobilske predmete in druge vrste dragih zalog, morajo dobiti odobritev od Amazon.

 • Težave pri oblikovanju povratne informacije

Morali bi imeti dolgo in pozitivno zgodovino prodaje, da bi dobili dovolj povratnih točk za visoko oceno na Amazoniji SERP. Poleg tega je prepovedano spodbuditi uporabnike, da pustijo povratne informacije o vaših izdelkih. Če Amazon opazi, da vaši povratni podatki niso ekološki, bodo vsi odstranjeni in izgubili boste svoj položaj.

December 22, 2017