Back to Question Center
0

Semalt: najpogosteje uporabljene zahteve za branje podatkov

1 answers:

Zahteva za spletno strganje se iz dneva v dan narašča, ker veliko podjetij uporablja velika količina podatkov za različne namene. Različne organizacije in posamezniki imajo različne spletno strganje potrebe. Pravzaprav, zdaj obstajajo neskončne vrste pridobivanja podatkov. Za ponazoritev pomembnosti zbiranja informacij je najpogosteje opisanih najpogosteje uporabljenih zahtev za pridobivanje podatkov.

1. Zbiranje podatkov iz datotek PDF

Ta obdelava podatkov je za zbiranje določenih podatkov iz datotek PDF in pretvorba v datoteke excel - wild rose foundation korres. Vsaka ciljna podatkovna datoteka ima približno 15 do 20 podatkovnih točk v približno 5 do 15 straneh.

2. Izkoriščanje informacij prek iskalnikov in spletnih imenikov

To je skupna potreba po pridobivanju podatkov. Zahteva zbiranje podatkov iz iskalnikov in spletnih imenikov in vnašanje v določeno bazo podatkov.

3. Organizacija in preverjanje e-poštnih seznamov

Ta zahteva za pridobivanje podatkov zahteva e-poštni naslov, ime podjetja, telefonsko številko, državo in mesto, kjer se nahaja ta ali ona družba. Takšne informacije so običajno potrebne za namene trženja. Informacije morajo biti preverjene in organizirane za enostavno uporabo. Celoten seznam podjetij je lahko enostavno strgal iz imenikov, vendar lahko več informacij dobite na uradni spletni strani vsake družbe.

4. Zbirka e-poštnih seznamov

Ta naloga je za zbiranje e-poštnih naslovov oseb, ki imajo kanale v YouTubu. Lahko se uporablja za partnerstvo z njimi ali trženje nekaterih proizvodov / storitev zanje. Lahko se uporablja tudi za izvedbo pomembnega raziskovanja.

5. Seznam vseh najem nepremičnin na določeni lokaciji

Ta spletna pridobitev zahteva, da dobite seznam nepremičnin na določeni spletni strani. Čeprav ciljna spletna stran vsebuje sezname nepremičnin na več lokacijah, so za to zahtevo potrebni le tisti na določeni lokaciji. Od približno 1400 do 1650 nepremičnin so naštete na spletni strani, jih je potrebno filtrirati in strgati. Za vsako najemno podjetje so zahtevani podatki id, ime in podrobnosti o najemnikih. Vse pridobljene podatke je treba izvoziti v preglednico Excel, kot jo je navedel zahtevnik.

6. Kontaktni podatki finančnih profesorjev v Združenih državah Amerike

Ta zahteva za pridobivanje podatkov je za iskanje po spletnih straneh vseh univerz v Združenih državah, da pridobijo e-poštne naslove in telefonske številke finančnih profesorjev.

7. Podatkovna baza motornih vozil iz Združenega kraljestva

Ta spletna naloga za strganje je za zbiranje motornih vozil v Združenem kraljestvu, specializiranih za znamke Audi in Nissan. Za vsakega od trgovcev so zahtevane podrobnosti telefonska številka, e-poštni naslov, poštni naslov, ime podjetja in ime upravitelja.

Na koncu je na stotine spletnih zahtevkov za strganje. Tiste, opisane zgoraj, so bile naključno izbrane za namene ilustracije.

December 22, 2017