Back to Question Center
0

Kakšni so praktični načini za izboljšanje prodaje Amazon?

1 answers:

Amazonska tržnica je rudnik zlata za velika in mala podjetja. Omogoča prodajo izdelkov za ljudi iz vsega sveta in znatno poveča prepoznavnost blagovne znamke.

Vsi govorijo o ostre konkurence na Amazon, in te misli niso brez razloga. Milijoni trgovcev se borijo za vsako novo stranko, saj poznajo svoj poslovni potencial - facebook buy likes. Amazon pa na drugi strani prejme skoraj 90 milijonov enkratnih obiskovalcev na mesec, in če imate pameten pristop do vašega podjetja, preprosto ne morete ostati neopaženi. Glede na Amazonove številke industrije, novi prodajalci na trgu pogosto vidijo 50-odstotno povečanje skupnih prihodkov, ko prodajo na Amazonu resno. Te spodbudne številke kažejo, da ima vsakdo priložnost, da postane uspešen na Amazon. Vse, kar potrebujete, je, da je vztrajno in poznate nekaj trikov, kako lahko podvojite svoj prihodek.

V tem članku bomo razpravljali o nekaterih dokazanih načinih, kako izboljšati svojo prodajo v Amazoniji in se izogibati množici.

Ključ do uspeha za prodajo na Amazonu

Da bi bil uspešen prodajalec na Amazon, morate poskrbite, da boste dosegli svoj potencial. Torej, malo dokazanih načinov, kako lahko izboljšate svojo prodajo Amazon.

 • Zagotovite konkurenčno ceno

Cena je ključni dejavnik uvrstitve na Amazon. Služi kot diferenciator, ki ločuje enega trgovca od drugega. Amazon uporabniki lahko zlahka primerjajo cene, najdejo najbolj dragocene za njih obravnava. Torej, če želite osvojiti polje Nakup in biti na strani Amazonove strani z rezultati iskanja, morate biti pripravljeni na tekmovanje v ceni. Vnaprej morate razmišljati, kako lahko zmanjšate stroške, da bi se izognili izgubam. Naštejte samo izdelke z zadostno maržo, ki jih je treba na Amazonu povišati po konkurenčnih cenah, in še vedno ponujajo primerno stopnjo donosa glede na zalogo in režijske stroške. Poleg tega je vredno omeniti, da je prodaja na Amazon lahko dobra oblika oglaševanja, ki ne zahteva, da trgovci kupujejo oglase s plačilom na klik.

Amazon ponuja trgovcem z več oddelki, na katerih lahko navedejo njihove prednosti za izdelke

 • . Te dele vsebine morate uporabljati vizualno, tako da svojim strankam ne prikazujete le značilnosti vaših izdelkov, temveč tudi njihove močne točke. Poudarite informacije o tem, kako lahko vaši izdelki strankam pomagajo pri vsakodnevnih zadevah. Odgovorite svojim strankam z vprašanjem "Kaj je v njej zame?" In jih boste zvestili vaši blagovni znamki.

  • Spremljajte svoje stranke

  Ni konec igre, ko stranka kupi iz vaše trgovine. Po tem boste mu morali zagotoviti strokovno podporo strankam. Obveščajte jih o postopku dostave in opozorite na zamude. Takoj, ko kupec prejme nakup, ga pokličite in zaprosite za povratne informacije. To je popoln način, da strankam pokažete svojo zahvalo in skrb. Ti podatki vam bodo pomagali razumeti, ali vaš izdelek ustreza potrebam trga ali ne. Poleg tega s svojim strankam sprašujete o svojih izkušnjah, lahko izboljšate svoje poslovanje in povečate zvestobo stranke.

Vsi uporabniki, ki opravljajo nakupe na Amazon, se lahko štejejo za stranke Amazonke

 • . Da bi jih naredili strankam in zaslužili dolgoročno prodajo, lahko kupcem ponujate popust pri naslednjem nakupu. Poleg tega lahko uporabite potrdila o prodaji in darila.

  • Pridobite družabni dokaz

  Pred nakupom nekaj na Amazonu večina kupcev preveri ocene izdelkov, ti lahko zaupajo kot zanesljiv prodajalec ali ne. Zato je pomembno razviti socialni dokaz s pozitivnimi in ekološkimi pregledi. Poskrbite, da bodo vsi ustvarjeni enako, ker se Amazon trudi pred spodbudnimi povratnimi informacijami. In niti ne razmišljajte o nakupu pregledov. V trenutku bo uničil vaš ugled. Na srečo obstajajo načini za ustvarjanje pozitivnih ekoloških pregledov brez kršenja pravil. Na primer, kupcem lahko ponudite odlično podporo strankam in dobre popuste.

  • Ne zanemarjajte oglaševalskih storitev

  Če iščete priložnosti za prodajo več in želite skočiti na konkurenco, morajo vlagati v Amazon oglaševanje. Ustvarite lahko sponzorirani oglas o izdelku, s katerim boste svoje izdelke prikazali na strani Amazonove strani z rezultati iskanja. V tem primeru boste morali plačati za vsak klik uporabnika v oglasu. Princ bo odvisen od stopnje konkurence znotraj vaše tržne niše. Drug način za promocijo vašega izdelka na Amazonskem je ustvariti naslovni oglas za iskanje. Ta oglas se bo prikazal tudi na strani z rezultati iskanja na strani Amazon. Glavna razlika med oglasom za iskanje naslovov in sponzoriranim oglasom za izdelke je, da naslov za iskanje v naslovu gleda na sam vrh rezultatov iskanja. Z drugimi besedami, dobite priložnost, da izstopite iz množice in privabite velik promet na vaše izdelke. In nazadnje, lahko uporabite oglas za prikaz izdelka. Ta oglas se prikaže v stranski vrstici zaslona, ​​ko si uporabniki ogledajo podrobnosti določenega predmeta.

  Seveda ne bodo vsi načini Amazon oglaševanja enako učinkoviti za vas. Vendar pa nikoli ne boste vedeli, dokler ne poskusite. Zato lahko poskusite eno od oglaševalskih storitev Amazon, ki temelji na vaši poslovni usmerjenosti in namenih. In če ustvari pozitivno donosnost naložbe, potem je vredno.

  Končne misli

  Amazon je odličen prodajni kanal za vsa podjetja. Lahko je bodisi primarni ali dodaten način zaslužka. Zagotavlja ne le povečanje prodaje in izboljšanje ozaveščenosti blagovne znamke, temveč tudi priložnost za prodajo vaših izdelkov po vsem svetu. Vse, kar potrebujete, je, da opravite nujno vnaprej zaradi skrbnosti, tako da ste stali, da bi dobili dobiček s svojim novim podjetjem. Ne izgubite svojih resničnih možnosti, da postanete uspešen trgovec in delate pod izpostavljenostjo blagovne znamke na Amazon.

December 22, 2017