Back to Question Center
0

Kako uvrstiti na Amazon za ustrezne ključne besede?

1 answers:

Če želite vedeti, kako razvrščati na Amazonu za ključne ključne besede, ki ste jih dosegli na vrhu, ste že na pravem mestu. Ali ste vedeli, da prva stran z rezultati iskanja na Amazon prejema več kot 60% celotnega prometa iskanja, ki prihaja iz živih nakupovalcev, ki iščejo predmete v prodaji tam? Torej, to pomeni, da ste bližje na vrhu iskanja izdelka Amazon za ustrezne ključne besede in besedne zveze z dolgim ​​repom - bolj potencialna prodaja, za katero verjetno koristite. Ampak kako naj razvrščate na Amazon za ključne ključne ključne besede, še posebej, če ste še vedno začetni prodajalec, ki je ravnal s prvimi začetnimi koraki na trgu, ki je resnično gneča? Kratek odgovor je - razumevanje ključnih besed in njihovih glavnih značilnosti, ki jih vidimo z vidika algoritma za iskanje po A9. Torej, spodaj vam bom pokazal, kako se uvrstite na Amazon - tako, da zagotovite kratek vodič o glavnih ciljnih ključnih besedah ​​in pravi način njihovega prepoznavanja tam - bankruptcy massachusetts.

Kako uvrstiti na Amazon za najpomembnejše ključne ključne besede

Pred karkoli drugega,. Ne pozabite, da je osnovna osnova za vaš potencial razvrstitve na Amazon. Tukaj je nekaj osnovnih pojmov in definicij, ki vam omogočajo, da razumete, kako razvrščati na Amazon za vaše glavne ciljne ključne besede. Prepričajte se, da ste jih dobili vse:

  • Ključne besede - Amazonske ključne besede, z vidika SEO in sodobne trgovine z elektronsko trgovino, bi bile "bližnjice" glavne lastnosti predmeta v prodaji ali njegove splošne odnose s kategorijo izdelka. Ustrezne ključne besede so zelo pomemben del vaše optimizacije seznamov izdelkov v Amazonskem iskanju izdelkov.
  • Ključne besede z dolgimi repi - stojijo za določene kombinacije besednih zvez ali ključnih besed, za katere so verjetneje, da bodo kupci v živo vzeli za poizvedbo po izdelku na Amazon. Enostavno postavite, ključne besede Amazon z dolgim ​​repom so najpogostejše kombinacije ključnih besed, ki se uporabljajo za iskanje izdelkov. Dejansko še posebej ta vrsta ključnih besed predstavlja nekaj več kot 70% iskanj izdelkov, ki jih kupci v živo kupujejo tam.

Zato je še toliko bolj pomembno, da se identificirajo prave kombinacije iskanja dolgozrnatega repa, pomembne za vaš izdelek v prodaji ali kategoriji izdelkov. Na ta način boste imeli boljše možnosti, da bi se širši javnosti seznanili s potencialnimi kupci, ki iščejo prodane izdelke tam zunaj. Med drugim priporočam uporabo naslednjih orodij za raziskovanje ključnih besed, posebej prilagojenih tej platformi e-trgovine.

  • Merchant Words - dobro začetno orodje za hitro raziskovanje ključnih besed na Amazon, ki mu pomagajo z veliko dragocenimi predlogi z dolgimi repi, ki se zgrabijo neposredno od uspešnih prodajalci v vaši niši ali kategoriji izdelkov.
  • Jungle Scout - to je spletna trgovina za vsakega spletnega podjetnika, ki prodaja na Amazon. Razen izjemno koristnih podatkov o ključnih besedah ​​se je Jungle Scout izkaže za izredno koristno, ko gre za iskanje novih priložnosti za izdelke ali potrebo po pridobitvi pomembnega konkurenčnega vpogleda - tako na potencialno dobičkonosne izdelke kot relativno ključno besedo z dolgim ​​repom kombinacije, potrebne za uvrstitev.
December 22, 2017