Back to Question Center
0

Kateri so učinkoviti načini za obrtne zmagovalne ponudbe in povečanje prodaje izdelkov?

1 answers:

Če želite vstopiti na nov trg ali razširiti svoje podjetje, je globalna maloprodajna platforma Amazon najboljša priložnost za vas in vaše poslovne namene. Če zamenjate nišo, v kateri želite začeti svoje podjetje ali nimate dovolj proračunskih sredstev, da ustvarite spletno mesto e-trgovine, je Amazon.com zagotovo tisto, kar potrebujete. Amazon je edina platforma za e-trgovino na svetu, ki ponuja bogastvo neverjetno razgledne konkurenčne inteligence. In najboljši del tega je, da ga lahko dobite za nizko ceno ali celo brezplačno - buy apvp online eu.

V tem članku bomo razpravljali o tem, kako pravilno upravljati Amazonske koristi in natančno spoznati, kaj želi vaš trg. Ugotovili boste koristne nasvete, kako prepoznati svoje najboljše konkurente na trgu in jih nadvladati. Upam, da vam bodo naši nasveti pomagali, da boste uspeli na Amazon in naredili svojo poslovno uspešnost. Zato vstopimo v to!

  •  Ugotovite najboljšo tržno nišo 

Najpreprostejši

 Način določitve tržne niše, kjer želite razviti svoje podjetje, je preveriti seznam najboljših prodajalcev v Amazoniji. Če ste že izbrali svojo nišo, lahko uporabite najboljše prodajne podatke, da ugotovite, katere izdelke najverjetneje obiščejo vaš ciljni trg in ustvarijo znatno število prodanih izdelkov na Amazon. S klikom na predmet lahko preverite, kje se uvršča glede prodaje in kako jo uporabniki ocenjujejo. Če želite pridobiti več različic, si lahko na levi strani ogledate podkategorije. Podkategorije vam lahko priskrbijo več informacij o izbranem trgu in razmislite o zmanjšanju ciljnega trga na. Morda je, da za vašo nišo ni podkategorije, vendar je mogoče, da obstaja..Če niste, bodite pozorni na povezane podkategorije, saj vam lahko dajo tudi dobro poslovno idejo.

  •  Določite svoje tekmovalce v TOP tržni niši 

S pregledom najboljših prodajalcev lahko ugotovite tudi primarne konkurente niš. Te blagovne znamke lahko najdete na Googlu in preverite njihove ponudbe. Poleg tega lahko skrivate jih kupite in kupite svoje izdelke, da preverite kakovost svojih storitev za podporo strankam in čas dostave. Poleg tega preverite, kaj vaši najboljši nišni konkurenti delajo off Amazon glede lijaka upsells in downsells.

  •  Izbira primernih izdelkov za prodajo na vašem trgu 

Amazon vam lahko pomaga tudi, izdelke, ki bi jih morali prodati. Te informacije lahko dobite na strani najbolje prodajanih izdelkov. Tu lahko najdete sorodne izdelke višje kakovosti in nižje cene. S tem boste presegli vaše konkurente in povečali prodajo izdelkov Amazon.

  •  Poiščite super-visoko pretvorbo upsells 

Raziskave Amazonka, lahko ugotovite, kaj bi morali upsell uporabiti v vašem tržnem lijaku. Na tej platformi se lahko popolnoma zanašate, saj opravlja veliko testov in raziskav, preden uporabnikom dobite rezultate. Torej, poglej stran najboljših prodajnih izdelkov, ki jih potrebujete, in kliknite na najbolj dobro kupljeno postavko s seznama. Poglejte pod fotografijo izdelka na treh odsekih, ki sledijo, in boste opazovali razdelek »pogosto kupljeni skupaj«, »odjemalci, ki so kupili ta predmet, kupili tudi« oddelek in »sponzorirane izdelke, povezane s tem elementom«. Preverjanje teh delov, boste dobili dragocene informacij o inteligentni konkurenci.

December 14, 2017