Back to Question Center
0

Semalt Expert definira najboljše spletne strani za strganje

1 answers:

Spletno branje je koristen postopek tako za spletne iskalce kot za korporacije, da bi našli večino informacij na spletu z različnih spletnih strani. V nadaljevanju so na vrhu 7 spletnih mest, ki spletnim iskalcem ponujajo neverjetna orodja za pajkanje.

1. Octoparse

Je zelo učinkovita platforma za strganje, kjer lahko njeni uporabniki pridobijo vse podatke, ki jih potrebujejo na različnih spletnih straneh - auto ummelden schweiz umzugswagen. Uporablja preprosto platformo z več možnostmi. Na primer, ponuja tudi nekaj zelo preprostih orodij za začetnike, ki ne vedo, kako navigirati po spletnem mestu.

2. Strgalo

To je enostavno orodje za spletno strgalo , ki spletnim iskalcem omogoča več možnosti ekstrakcije. Kot rezultat, lahko naredijo odlične spletne raziskave, da najdejo in shranijo podatke, ki jih potrebujejo zelo hitro. Strgalo je brezplačno spletno orodje za ekstrakcijo , kar svojim uporabnikom omogoča, da samodejno generirajo manjše XPaths.

3. ParseHube

To je še ena odlična platforma za spletno strganje, ki svojim uporabnikom ponuja odlične možnosti. Na primer, večinoma podpira spletne strani, ki uporabljajo tehnologije Ajax in JavaScript. ParseHube uporablja napredne metode za iskanje in analizo dokumentov. Ta aplikacija podpira sisteme, kot sta Linux in Windows. Visual Scraper To je preprost spletna ekstrakcija suite, ki ponuja preprost in jasen vmesnik..Njeni uporabniki lahko preprosto najdejo podatke v realnem času, ki jih potrebujejo na različnih spletnih straneh v spletu. Poleg tega svojim uporabnikom ponuja možnost, da načrtujejo, da bo njihov projekt potekal ob določenem času v enem dnevu. Ponuja tudi storitve prenosa podatkov.

4. Webhose.io

Webhose.io je zbirka, kjer lahko uporabniki zbirajo vse pomembne podatke zanje, kot so seznami z izdelki, podatki za stik, cene in drugo ločene oblike v svojem računalniku. Poleg tega jim ponuja možnost, da nekatere ključne besede iz več spletnih vsebin pridobijo v več jezikih z uporabo določenih filtrov.

5. Import.io

Spletni iskalci lahko zlahka uporabljajo to spletno ekstrakcijsko platformo, ne da bi morali uporabljati nobene kode. Pravzaprav lahko ustvarijo lastne nabore podatkov. Na primer, lahko iščejo informacije, ki jih potrebujejo na več spletnih straneh, nato pa jih lahko shranijo v datoteke v svoje nabore podatkov. Ljudje lahko strgajo več spletnih strani in svoje rezultate dobijo v samo nekaj minutah.

6. Content Grabber

svojim uporabnikom nudi odlična spletna orodja za ekstrakcijo. Kot rezultat, mnoga podjetja kabina pridelujejo podatke iz različnih zelo dinamičnih spletnih strani, s pomočjo svojih agentov, da zberejo vse vsebine, ki jih potrebujejo. Na ta način lahko analizirajo vse informacije, da bi premagali svoje konkurente in povečali učinkovitost svojega podjetja. Nato lahko uporabniki shranijo vse podatke v svojem računalniku v različnih oblikah baze podatkov. Uporabniki lahko vse zbrane podatke pridobijo v obliki, ki jo izberejo.

7. UiPath

To je avtomatizirana programska oprema za spletno strganje, ki svojim uporabnikom zagotavlja odlično razvojno okolje za avtomatizacijo. Spletni iskalniki lahko namestijo ta program s hitro in enostavno konfiguracijo robotskih potekov dela. Izjemna orodja UiPath so razširljiva in odprta, tako da lahko spletni iskalniki avtomatizirajo številne procese in jih shranijo v svoje mape. Poleg tega robustna knjižnica naredi avtomatizacijo učinkovito izkušnjo za spletne iskalce.

December 14, 2017