Back to Question Center
0

Kako izbrati ustrezne ključne besede za vaše podjetje Amazon?

1 answers:

V prejšnjih objavah smo napisali veliko o Amazonovih optimizacijskih trikah, zlasti o naslovu in optimizaciji opisa, pravilni organizaciji točk in drugih. Vendar pa nismo celotni članek namenili temi raziskave ključnih besed za optimizacijo seznama Amazon. To je ključna tema, ki zahteva posebno pozornost, saj je izhodišče za vse Amazonove oglaševalske akcije za optimizacijo iskalnikov - a-pvp online for sale online. In tudi če menite, da veste, kaj vse o Amazon ključnih besedah raziskav, včasih pomaga, da se malo kontrolni seznam za sklicevanje. V tem članku smo pripravili seznam tistih, za katere menimo, da so bistvene točke, ki jih je treba upoštevati, ko gre za optimizacijo iskalnikov in raziskave ključnih besed. Torej, nadaljujmo!

Kratka Amazon SEO vodnik

  •   Verjetno je najpomembnejši vidik promocije e-poslovanja, če delate svoje podjetje na Amazon ali kateri koli drugi iskalnik. Vendar pa je treba omeniti, da različni iskalniki zahtevajo različne stvari. Zato morate imeti v mislih, da če oglašujete svoje izdelke na Amazon, morate ciljati na določeno ciljno skupino in biti izredno natančni pri izbiri kategorij in podkategorij. Druga razlika je, da morate biti na Amazon bolj podrobno, da je to potrebno za druge iskalnike, kot sta Google ali Bing.

Nadaljuj s prejšnjim odstavkom, želim vedeti, da morate vedeti, kaj ciljno občinstvo Amazonka je iskanje. Tukaj govorim o izbrani ciljni iskalni poizvedbi. Ni mogoče sestaviti seznama splošnih ključnih besed Amazon, kot so "oblačila", "knjige" in podobno. Ni smiselno uporabljati splošnih besed za promocijo vaših izdelkov, še posebej, če ste nedavno vzpostavili svoje podjetje na Amazon. Namesto tega bi morali pripraviti ravni ključnih besed, ki temeljijo na vaših raziskavah, ki zmanjšujejo obseg. To pomeni, da morate poudariti dolgotrajne iskalne izraze, kot so "moške kapučice", "oblačila za nosečnice" itd.

 Upoštevajte strukturo SEO

  •   Če želite uspeti na Amazon, morate upoštevati Amazonovo SEO strukturo. Amazon ima svoje lastne predpise, kako naj prodajalci vnesejo informacije o svojih stvareh na seznamu. V primerjavi z Googlom je enostavno vzpostaviti svoje podjetje na Amazon, ker so Amazon že opravili svoje raziskave. Ker je Amazon glavni namen prodati čim več izdelkov, želijo nekatere vrste iskalnih izrazov in besednih zvez imeti posebno umestitev na prodajne liste, da bi jih dobro pretvorili.

Ne pozabite, da je kateri koli del vašega seznama v Amazonu lahko brez razloga prazen. Če ste uspeli, potem so informacije tam zunaj. To kaže na vašo nesposobnost in povzroča sum. Če ste to naredili, potem že poznate vse potrebne informacije in poiščete pristojne. Prazna polja v vašem seznamu lahko vaše potencialne stranke preskočijo vašo ponudbo in postanejo stranka ene od nišnih konkurentov. Zato morate iskalcem zagotoviti, kaj iščejo.

Kako izbrati ključne besede iz Amazon?

  •  Kakšne so prednosti dolgotrajnih ključnih besed? 

Kot sem že omenil pred dolgoročnimi ključnimi besedami na Amazon, je izhodišče za vse začetnike in mala podjetja. Če želite, da so vaši izdelki vidni na strani z rezultati iskanja, poskrbite, da ciljate na ustrezna in dolgočasna iskalna izraza. Na splošno ključne besede z dolgim repom so tiste, ki vsebujejo niz treh ali več iskanih izrazov, ki v kratkem opisujejo, kaj prodajate. Po statističnih podatkih ključne besede z dolgim repom sestavljajo skoraj tri četrtine iskalcev na spletu. Zato je pametna odločitev, da izvedejo sofisticirane tržne raziskave, da ustvarite seznam najpomembnejših iskalnih izrazov za vaše poslovanje.

Obstajajo trije osnovni načini, kako lahko dobite seznam ciljnih Amazonskih iskalnih izrazov.

Najprej jih lahko raziskovate ročno. Vendar pa ne smete pozabiti, da je dolgotrajen proces, ki zahteva posebno znanje in tržne procese.

Drug način, kako lahko izvedete ključne besede raziskave je najeti SEO strokovnjak ali svetovalec, ki je specializirano za optimizacijo Amazon. Priporočam, da se zanašate na naše strokovnjake Semalt , če želite prejemati strokovno podporo in narediti svojo poslovno uspešnico Amazon. Izpolniti morate enkratno plačilo celotnega paketa optimizacijskih storitev, ki vključuje predloge za ključne besede, ki ustvarjajo prodajo, učinkovito oglaševalsko akcijo za povezovanje, do 100 ciljnih iskalnih izrazov v storitvi Google TOP10, kopičenje izboljšav v uvrstitvi, preverjanje spletnih napak na spletu in drugo povezano upravljanje vprašanj.

In končno, lahko uporabite spletno programsko opremo za profesionalne raziskave ključnih besed za vaše podjetje Amazon..Za te namene lahko uporabite tako preverjena orodja kot Googleov načrtovalec ključnih besed (vam bo zagotovil ne natančne podatke, saj bodo več zasnovani na Googlovem iskanju); Keywordtool.io (podoben je Googlovemu orodju za načrtovanje ključnih besed in vam ponuja predloge ključnih besed, ki so specifični za Amazon); Jungle Scout (ta orodja vam lahko priskrbijo podatke, ki kažejo, katere ključne besede ustvarjajo največ prodaje).

  •  Kako prilagoditi ključne besede glede na konkurenčnost? 

Kot veste, je Amazon zelo konkurenčno tržišče, kjer se iskalni izrazi tekmujejo drug proti drugemu, vaša glavna naloga pa je, da se malo odmakne od pakiranja. Poiskati morate iskalne izraze z nizko stopnjo konkurenčnosti. Vendar pa ni lahka naloga, da bi našli takšne besede in, žal, vam lahko na voljo katera koli profesionalna spletna raziskovalna orodja. Zato morate potrpežljivo in vztrajno odkrivati ročno.

  •  Kako nadvladati konkurenco vaših tržnih niš? 

Lahko se ne označi resno, vendar je še vedno resnica. Najboljši način za preseganje vaših Amazon nišnih konkurentov je, da pozabite na njih. Moral bi postaviti par slepe in premakniti naprej. Ne merite sebe z drugimi standardi in razmišljajte o svojih poslovnih namenih. Vendar to ne pomeni, da sploh ne bi smeli prezreti vaših konkurentov. Razumno je, da so seznanjeni z njihovimi vzponi in padci ter si časovno časovno sposodijo svoje delovne primere trženja. Vendar pa po mojem mnenju je bolje, da preživite ta čas, ko razvijate svojo lastno marketinško strategijo Amazon.

Končne misli

Ta kratek vodič za optimizacijo vam bo pomagal narediti dobro na Amazon in upoštevati bistvene elemente, potrebne za zdravo prisotnost v Amazoniji. Vendar pa morate poskušati vzdrževati ravnovesje med pridobivanjem formule in še vedno biti edinstven in ustvarjalen. Zato uporabite tisto, kar imate produktivno in si vsak dan prizadevate v svojo optimizacijo seznama Amazon. In rezultati bodo dokazali, kaj bi morali biti.

December 13, 2017