Back to Question Center
0

Kako najti prave ključne besede za moje sezname Amazona?

1 answers:

Ni treba reči, da če prodajate na Amazonu, morate že preveč narediti, preveč za upravljanje, pa tudi preveč, da bi sledili, da bi preživeli pod resnično konkurenco, ki se odloča tam. In naloga, da najdete prave ključne besede za svoje sezname Amazon, ni izključitev v to preprosto pravilo. Mislim, da je včasih res težko prepoznati potencialno visoko uspešne fraze za iskanje in glavne ciljne ključne besede, ki jih je treba dati v sezname Amazona, ki jih bodo resnično prodajali - jouer au casino en ligne sans depot hotel. In sprijaznimo se s tem, boste potrebovali nekaj posebej prilagojenih programskih orodij, ki vam bodo v pomoč pri tem. Na srečo obstaja velika razpoložljivost različnih spletnih okvirov in programskih orodij, namenjenih za poglobljeno raziskovanje, da bi dobili končni izbor ključnih besed, ki vozijo Amazonove oglase na vrhu iskanja izdelka tam. Ampak kako narediti pravo izbiro med nešteto navidezno dobrih ponudb, ki so na voljo v odprtem dostopu na spletu? Tukaj je nekaj uporabno dokazanih rešitev, ki vam pomagajo sprejeti pravo izbira ali vsaj ozke stvari.

1. Inšpektor ključnih besed - je prvo orodje, ki bi vam rad pokazal danes. Ta spletni pomočnik je verjetno najboljša možnost najti najboljše ključne niše ključne besede za sezname Amazon. Med svojimi najmočnejšimi stranmi hočem poudariti izjemno koristno funkcijo, ki omogoča hitro preverjanje in prikaz vseh ključnih besed in besednih zvez z dolgim ​​repom, ki so vaše niše ali nasprotniki kategorije izdelka že uvrščeni. Še več, inšpektor ključnih besed dejansko predstavlja celo vrsto dobrih orodij, ki so natančnejši. Po privzetku vključuje orodje za predloge za Amazon (za hitrejše prepoznavanje vseh potencialno zmaganih ključnih besed), indeksatorja (za preverjanje, ali so bile vaše ključne besede iz seznamov Amazon popolnoma indeksirane, tako da jih lahko dejansko najdejo žive kupci) in Orodje za optimiziranje iskalnih izrazov (za večjo skupno izostritev v spletnem iskanju).

2. Merchant Words - je še ena dobra možnost, ki vam pomaga hitro poiskati resnične iskalne poizvedbe, ki jih uporabljajo živi ljudje za vsakodnevno spletno nakupovanje ne samo na sami Amazoniji, temveč tudi na drugih priljubljenih tržnic in platform za e-trgovino drugje na internetu (na primer na Walmart ali Jet). Kar se tiče mene, sem osebno ugotovil, da to orodje resnično koristi od pridobivanja velike slike nišnih ključnih besed z izredno dragocenim vpogledom v njihovo praktično uporabo. Končno so se trgovske besede zdele enako odlične, da bi našli podobne ključne besede in povezane fraze za iskanje, ki se lahko potencialno zmagajo, vendar so še vedno odkriti za levji delež aktivnih prodajalcev na Amazoniji.

3. Jungle Scout - je končni pripomoček, ki pokriva ne le praktične raziskave ključnih besed z koristnimi konkurenčnimi predlogi. Še več - ta možnost je lahko izjemno koristna pri iskanju najbolj priljubljenih izdelkov, ki se prodajajo na Amazon, in zelo priporočljive niše, ki so na vrhuncu njihove priljubljenosti za trenutek. Poleg tega lahko s svojo široko bazo podatkov Jungle Scout zagotovi vse osnovne meritve, ki jih potrebujete, da vedno upoštevate le dobro obveščene odločitve, ki temeljijo na podatkih, verjetno za vsako stopnjo razvoja vašega izdelka. Upoštevajte pa, da je to orodje dejansko naprednejše, namenjeno velikim prodajalcem, ki že imajo nekaj osnovnih izkušenj na tem področju.

December 13, 2017