Back to Question Center
0

Ali mi lahko daste nekaj nasvetov Amazon SEO za optimizacijo naslova izdelkov?

1 answers:

Kako uspeti na Amazon? Delujejo kot vrhunski ambiciozni prodajalci, ki maksimizirajo svoj dobiček z dobro optimiziranimi izdelki! Na srečo, imam nekaj najnovejših nasvetov Amazon SEO, ki so bili testirani za to leto. Spodaj vam bom pokazal, kako optimizirati svojo platformo na najboljši možni način - vse, kar potrebujete, vlaga nekaj časa in truda pri izbiri pravega mesta za vaše ključne besede z dolgim ​​repom v naslovih izdelkov. Ne pozabite, da je naslov vašega izdelka v seznamu verjetno najpomembnejši element, potreben za dobro uvrstitev na Amazon - листівки з днем народження жінці. Hkrati je jedrnat in prepričljiv seznam izdelkov prva stvar, ki jo vidi zanimiv kupec, kajne? Torej, bi bila dobro oblikovana odločitev, da bo dovolj pozornosti namenila natančni optimizaciji izdelkov. Zato vam bom spodaj prikazal kratek sklop povezanih Amazonovih nasvetov, ki so potrebni za optimizacijo naslova izdelkov. Upam, da bi bila večina od njih v pomoč, seveda glede na to, da ste pripravljeni in pripravljeni, da spremenite del svojih opisov izdelkov ali jih vsaj prilagodite do določene mere.

Amazon SEO Nasveti za optimizacijo naslova izdelkov

Vsi, ki se zavedajo koncepta Search Engine Optimization (SEO), zagotovo poznajo - dolgodobne ključne besede so zelo pomembne, ko gre za optimizacijo vsebin za izboljšanje spletne prepoznavnosti in izpostavljenosti pri iskanju. Kar se tiče Amazonke, je zaznavanje takšnih dolgih fraz za iskanje še toliko bolj pomembno, kot si mislite. In za razširitev njihovega že močnega potenciala, predlagam, da delaš vse, kar je v vaši proizvodnji čim več ključnih besed. Na ta način upoštevajte naslednje optimizacijske posebnosti:

  • Vaš naslov izdelka potrebuje le natančne ključne besede in ključne besede, ki se nanašajo na kupce, in besedne zveze z dolgim ​​repom. Na ta način bodo obiskovalci lažje prepoznali ponudbe izdelkov in se nikoli ne odskakali.
  • Vključno z razpoložljivimi barvami in dimenzijami velikosti izdelka vam lahko pomagajo znatno izboljšati splošno stopnjo konverzije. In to je ne-brainer, vendar višje konverzije običajno vodijo k večji prodaji, v zameno pa dajejo zeleno luč svojim višjim prihodkom.

  • Bodite specifični v naslovih izdelkov. Nikoli ne oklevajte, če želite tam vključiti ime blagovne znamke izdelkov - preprosto pomagajte pri uvrstitvi izdelka v dobro ciljno usmerjeno iskanje z blagovno znamko.
  • Ne omejujte se z uporabo samo osnovnih orodij za raziskovanje ključnih besed, kot je Google AdWords. Ja, to bi bilo zelo dobro izhodišče praktično za vsak projekt e-trgovine, priznavam. Ampak stvar je, da z uporabo samo enega dobrega starega spletnega pomočnika definitivno ni dovolj, da bi prevladovali na tem gnečem trgu.
  • Na žalost ni univerzalnih nasvetov Amazon SEO ali navodil po korakih z zagotovljenim rezultatom. Toda kaj lahko storite tukaj, da bi zagotovili, da boste ostali brez te ostre konkurence na trgu, izvaja poglobljeno raziskavo ključnih besed, da uporabite vse skrite možnosti za iskanje strank za lastno korist. Med drugim priporočam uporabo enega od naslednjih orodij za raziskovanje ključnih besed in posebej prilagojene programske opreme, kot je Jungle Scout (raziskave ključnih besed, podprtih z možnostmi za izdelke, ki jih združujejo ne samo Amazon, temveč tudi druge priljubljene platforme e-trgovine), ključni inšpektor konkurenčni vpogled in koristne predloge ključnih besed za dolge repice), Obseg (vaša spletna trgovina z ocenjevalci ključnih besed, sledenje cenam in orodje za avtomatizirano upravljanje tveganj v okviru gradnje).
December 13, 2017