Back to Question Center
0

Kako napišem popoln seznam točk bulletin Amazon, da bi povišal svoje konverzije?

1 answers:

Ni treba reči, da verjetno nič ne more biti bolj zadovoljujoče za tiste fantje, ki prodajajo na Amazon, kot pa imeti še en uspešen prodajni posel. Med drugim je točno tisto, kar igra pomembno vlogo, ko gre za dokončno odločitev o nakupu, ki so jo sprejeli vaši obiskovalci. Seveda, da bi dobili resnično uspešen odsek bullet boste morali vložiti nekaj časa in truda pri ustvarjanju posebej prilagojenega dela vsebine, ki prodaja - more followers on instagram. Na drugi strani pa je vsaka minuta, porabljena za dokončanje naloge, vedno izplačana, sem prepričan. Stvar je v tem, da je mogoče vaše Amazonke v obliki točk, ki jih lahko zlahka spremenite v svoj končni premoženjski element, ki prepričajo levji delež potencialnih strank, da postanejo resnični kupci. In prihaja brez besed, da je vaš izdelek izdelek ključnega pomena. Ampak spodaj se bom osredotočil predvsem na dvigovanje vaših konverzij na Amazon s seznamom točk, napisanih na pravi način. Tukaj je, kako lahko to uspeš.

Vse, kar morate vedeti o točkah Amazonskih točk

1. Najprej in najpomembnejše je, oddelkov, ki so vam na voljo. Torej, dvakrat premislite, preden boste te elemente osrednjega pomena v opis vaše strani izdelka.

2. Nato poskrbite, da bodo najpomembnejše lastnosti vašega predmeta v prodaji bližje vašim prvim krogom, sledijo pa jim ostale po pomembnosti. Z drugimi besedami, priporočamo, da na vrhu seznama postavite najmočnejša in prepričljiva sredstva.

3. Vsaka zaporedna točka ima dve strani medalje. Mislim, da ima do 500 znakov, ki so dovoljeni za vsakega posameznika, zagotovo zadostna količina. Po drugi strani pa nikoli ne bi smeli poskušati v celoti izkoristiti celotnega prostora za vsako ceno. Seveda, če ne želite videti zavajajočih strank.

4. Vsako naslednjo točko na seznamu oznak je treba na začetku vedno navesti.

5. Glede na to, da tam ne obstajajo stroge ali nujne zahteve glede ločil, bi se bilo treba osredotočiti na pisanje bolj razdrobljenih stavkov in kratkih izjav, to je dobro oblikovana odločitev.

6. Seveda lahko vključite še nekaj dodatnih informacij o najbolj natančnih prednosti ali opisih predmetov. Na ta način se prepričajte, da ne pretiravate z njimi.

7. Amazon ne dovoljuje podatkov o cenah ali drugih informacijah za javno promocijske namene.

8. Bodite previdni, če pokrivate določene podrobnosti, kot so barva predmeta, oblika, material, velikost itd. Seveda, razen če so resnično pomembni, zelo poseben poudarek.

9. Uporaba glavnih ciljnih ključnih besed, ki so še vedno neizkoriščene v vašem glavnem naslovu izdelkov, bi postale vaša druga prednost, da bi osvojili odločno konkurenco nad amazonskim gnezdenim trgom.

10. Končno, kljub temu, da se morda zdi neprimerno, so vrhunske točke Amazonske točke tiste, ki jih je mogoče enostavno posnemati. Konec koncev, daleč ni vsak potencialni kupec plača obisk, samo prebaviti celoten članek, ki pove, zakaj je vaš izdelek vreden nakupa, kajne?

December 13, 2017