Back to Question Center
0

Ali mi lahko pomagate pri optimiziranju opisa izdelkov na Amazon?

1 answers:

Podobno kot večji iskalniki (kot je Google sam, kot tudi Yahoo, Bing in tako naprej), je algoritem za razvrščanje izdelkov Amazon A9 potreben za dobro pripravljeno strategijo optimizacije. Seveda, razen če želite, da vaš izdelek opis na Amazon nikoli ne vidijo živi kupci, ki iščejo predmete v prodaji tam. Zato, če niste nikoli skrbeli za optimizacijo vsakega dela vašega opisa izdelka na Amazonskem računalniku, je čas, da stvari postanejo čiste! Čeprav to ne pomeni nujno, da Google ni več prevladujoč nad celotnim svetovnim spletom, ki ga vidimo danes, se lahko Amazon verjetno obravnava kot vodja sodobne panoge poslov elektronskega trgovanja in prenašanja.

Ima lastne razvrstitve. Vendar pa niso tako celovite, kot si lahko večina izmed nas razmišlja - uzay evi istanbul. Seveda, glede na to, da ste vsaj delno seznanjeni z izvirnim konceptom optimizacije iskalnikov. Za vse ostale - spodaj je kratek vodič za optimizacijo, ki vam pomaga pri optimiziranju opisa izdelkov na Amazon. Končno, postati točka za kickstarting, ki utira pot do močnega uspeha prodajalca na tem zelo napeto in zato zelo konkurenčnem spletnem trgu.

Preden optimizirate opis izdelka na Amazonu

Preden se karkoli drugega, lahko rečem, da lahko osvobodite brez težav. Ni treba skrbeti. Na srečo ni preveč težko razumeti vsaj splošnih načel optimizacije na Amazon - in pripravljeni ste iti. Seveda se boste neizogibno morali zanašati na stabilno ozadje cen in razpoložljivosti zalog. Ampak, ko bo vaša glavna optimizacija strategija na mestu - in ste že na pol poti, da postane uspešen spletni trgovec prodaja tam. Mislim, da Amazonov algoritem za razvrščanje poizvedb s svojimi lastnostmi še vedno ni tako nenehno spreminjal, če ga primerjamo s tistim, ki ga uporablja Google ali kateri koli drugi večji iskalniki.

Preusmeritev ali zadovoljstvo uporabnikov?

Let's face it - medtem ko je svetovni iskalni velikan (znan tudi kot Google) namenjen prodaji oglasov, Amazon je bil zasnovan za izgradnjo globalne e-trgovalne mreže, ki prodaja in prinaša izdelke po vsem svetu. To pomeni, da za razliko od Google stave predvsem na CTR in čas na obisk uporabnika, Amazon uporablja precej drugačne meritve uspešnosti, kot so bruto prihodki ali marža, izmerjena na živo iskanje kupcev.

Strukturirani ali naključni podatki?

Za razliko od večjih iskalnikov, indeks iskanja Amazon A9 ima jasno strukturo. Preprosto povedano, lahko to gneča tržišče vam lahko natančno pove, kaj želite samo v določeni obliki. To pomeni, da z vidika Amazonka lahko izbira prave ključne besede ali struktura s seznamom izdelkov (tudi z najbolj podrobnimi podatki, spremenjenimi / izpuščenimi) dramatično spremenijo vaš potencial, da se dobro uvršča tam.

Optimizacija iskanja na strani ali zunaj strani?

Končno naredimo vse, kar je jasno - proces optimizacije za vsak opis izdelka na Amazon je vse o on-page SEO. To pomeni, da lahko pozabite na gradnjo povezave ali katero koli drugo, dolgotrajno in običajno delovno intenzivno (drugače, drago) delo - enkrat za vselej. Samo zato, ker lahko kateri koli način neplačanega SEO skoraj ne vpliva na vaš potencial za razvrščanje, vsaj tako, kot je za Googlov.

December 13, 2017