Back to Question Center
0

Kako izboljšati svoje uvrstitve na Amazon?

1 answers:

Danes je lahko dobiček na Amazonu precej izziv, še posebej, če nimate posebnega znanja in izkušenj. Literarni reči, prevladujoča Amazonova uvrstitev je umetnost in znanost. Številni dejavniki lahko vplivajo na to, kako se izdelek uvrsti na stran z rezultati iskanja. V tem članku bomo razpravljali o treh glavnih dejavnikih, ki lahko bistveno vplivajo na vaše ocene Amazon. Torej, pozorneje jih poglejmo.

Slike izdelka

Ste se kdaj spraševali, kakšna je vloga slik na Amazonu? V resnici celotno poslovanje z e-trgovanjem temelji na slikah, saj je edini način, kako uporabnikom prikazati podrobnosti o izdelku - avene d-pigment rich review. Uporabniki ne bodo kupovali ničesar, kar bi samo bral opis izdelka. Potrebujejo nekaj vizualizacije. Torej, vaša glavna naloga je kupcem zagotoviti kakovostne slike, ki prikazujejo vsak kot vašega predmeta. Ima pomembno vlogo pri odkrivanju izdelkov in nakupu izdelka. Slike pomagajo uporabnikom, da sprejmejo svojo odločitev o nakupu in jih premaknejo po prodajni lijak.

Prepričajte se, da imate glavno stran izdelka z velikostjo najmanj 1000 pik. Omogoča povečavo slike. Še več, vašo glavno sliko je treba dopolniti s podpiranjem slik. Kupci lahko dobijo več podrobnosti, ki si ogledujejo dodatne slike.

Amazon zahteva, da mora vaš izdelek prevzeti vsaj 85% slikovnega prostora. Toda to lahko še dodatno izkoristite in izkoristite čim več prostora, pri čemer se izogibajte presledku okoli slike. Pomagal bo vašemu izdelku na strani Amazon rezultate iskanja. Priporočljivo je, da vaš izdelek predstavite na belem ozadju, ker takšne slike pritegnejo pozornost uporabnikov in izgledajo čisto.

Kakovostne slike lahko pozitivno vplivajo na vašo konverzijo. Zato je smiselno uporabiti celoten dodatek podpore slikam.

Opis izdelka

Veliko trgovcev na Amazon ne upošteva pomena opisov in domneva, da lahko njihovi potencialni kupci izpolnjujejo zgornje točke. Vendar pa je povsem napačen vidik. Z ustvarjanjem bogatih opisov kakovosti in ključnih besed boste prejeli priložnost za izboljšanje uvrstitve v Amazon. Uporabnikom morate navesti najbolj podrobne podatke o izdelkih, ki jih prodajate. Nobene druge dodatne informacije o vaši blagovni znamki ali proizvodnem procesu ne bi smeli vključiti. Če želite izboljšati opis izdelka, morate pregledati ocene strank o svojih izdelkih. Tu lahko najdete vroče teme, ki jih lahko opisujete v svojem opisu.

Ocene izdelka

Mnenja so del življenjske dobe Amazonke. So pomemben razvrstitveni dejavnik, ki neposredno vpliva na odločitve kupcev. Več ekoloških pregledov, ki jih imate, višje boste rank na Amazon. Pozitivni pregledi lahko vplivajo na stopnjo klikov in konverzijo. Za ustvarjanje pozitivnih in ekoloških pregledov izdelkov morate imeti dobro zgodovino prodaje. Od leta 2016 Amazonova prepoveduje vse vzpodbudne preglede. Zato poudarite interes stranke in potrebujete pozitivne ekološke preglede in vsa vaša prizadevanja bodo nagrajena.

December 13, 2017