Back to Question Center
0

Kako narediti ustrezne predloge za ključne besede za izboljšanje vašega Amazon SEO?

1 answers:

Ti online trgovci, ki šele začeli razvijati svoje poslovanje na Amazon, morajo vedeti razliko med navadami iskanja na Amazon in Google. Amazon je povsem drugačen od drugih iskalnikov, saj je celoten sistem uvrščanja zasnovan na maksimiziranju prihodka Amazona. Poleg tega je ta sistem iskanja namenjen samo raziskavam izdelkov - 510 thread battery adjustable voltage. Zato uporabniki v Amazonu bolj verjetno vnašajo iskalne poizvedbe »osredotočene na izdelke«. Vedo, da jim bo Amazon sistem najbolj ustrezal njihovim izdelkom poizvedbe, ki jih lahko kupijo z enim klikom. To pomeni, da če se zanašate na podatke o količini iskanja v programu Google AdWords za vaš predlog za ključne besede Amazon, ni verjetno, da boste dobili natančno izbiro ključnih besed, ki bodo izboljšale uvrstitve v vašem izdelku.

Izjemno je učinkovito, če želite celovite raziskave o ključnih besedah ​​na spodnji vrstici vaše Amazonove oglaševalske akcije. Seznam ustreznih in velikih iskalnih izrazov bo neposredno vplival na vašo prodajo in izboljšal vaše izdelke na Amazon SERP. To je razlog, zakaj si vzamete čas, da naredite celovite SEO ključne besede raziskave za vaše izdelke se bo izkazalo za izjemno dragoceno za vašo bottom line.

Predlogi za ključne besede Amazon SEO za nove izdelke

Na spodnji vrstici vaše optimizacijske oglaševalske akcije je treba najti čim več predlogov za ključne besede za SEO. Ta priporočila se morajo ujemati z iskalnimi poizvedbami potencialnih strank. Če na začetku vaše optimizacijske oglaševalske akcije ne izvedete kakovostne raziskave ključnih besed, vaši izdelki v rezultatih iskanja Amazon za to iskalno poizvedbo ne bodo prikazani.

Ko ste v začetni fazi promocije vaših izdelkov, morate pogledati iskalne poizvedbe, s katerimi si prizadevajo tržne niše. Te besede si lahko izposodite in jih prilagodite za poslovne namene..To lahko storite bodisi ročno bodisi s pomočjo orodja za avtomatizirano raziskavo ključnih besed, kot so Amazon Keyword Tool, Semalt Amazon SEO ali Sonar. Vse kar potrebujete je, da kopirate in prilepite ASIN izdelka konkurenta v iskalno vrstico Reverse ASIN. Po tem boste dobili seznam ključnih ključnih besed, ki jih uporabljajo nišni konkurenti.

Po tem morate glede na obseg iskanja razvrstiti ustrezne iskalne poizvedbe in poiskati najučinkovitejše različice za promocijo seznama Amazon. To je učinkovit način za spuščanje na seznam ustreznih iskalnih izrazov za vaš izdelek. Najbolj orodja za raziskovanje ključnih besed prikazujejo oceno obsega iskanja za vsako izbrano ključno besedo. Ti podatki vam bodo pomagali, da dobite dobro predstavo o najpomembnejših iskalnih izrazih, ki jih boste želeli uporabiti za optimizacijo seznama Amazon.

Smotrno je posvetiti posebno pozornost ključnim besedam z dolgim ​​repom, saj so manj konkurenčne in vam lahko prinese več možnosti za povečanje ozaveščenosti blagovne znamke na Amazon. Poleg tega imajo te besede višjo stopnjo konverzije in nižjo ceno na klik. Še ena prednost ključnih besed dolgega repa je, da jih iskalniki uporabljajo z natančnejšo iskalno poizvedbo. Zato z vključitvijo ključnih ključnih besed z dolgim ​​repom v naslov, opis in točke označevanja boste privabili več pretvorjenega prometa v svoj seznam.

Poskusite se izogniti vsaki ponovitvi ključne besede kot nagrade Amazon samo za posamezne in edinstvene iskalne izraze.

December 13, 2017