Back to Question Center
0

Kateri so najboljši prodajalci Amazon prodajalcev tega leta?

1 answers:

Dolgoročni uspeh na tej zelo konkurenčni platformi za padajoče dostave bo vedno zahteval popolno sledenje in nadzor glavnih elementov vašega uvrstitve izdelkov, kot so pridobivanje, oglaševanje, povratne informacije, oblikovanje cen, plačila, optimizacija seznamov itd. In tukaj je nekaj najboljših orodij prodajalcev Amazon za svoje fantje, ne samo, da bi stvari lažje, ampak dobili veliko prednost pred vašimi najbližji nasprotniki na trgu. Naslednja orodja in spletni okviri so verjetno najbolj razumni - human services and case management and software. Odločil sem se, da jih bom navedel po svojih uporabnostih. Menim, da so ti spletni pomočniki morali imeti za vsakega uspešnega prodajalca velikega časa tam.

10 Najboljših prodajalcev Amazon trenutno

Cena

Cena je bistvena sestavina vaše konkurenčnosti in današnjega vedno spreminjajočega se sveta nenehna tržna nihanja zagotovo potrebujejo tesno sledenje in spremljanje. Priporočam uporabo RepricerExpress, ker je to res med najboljšimi orodji prodajalca Amazon, vsaj ko gre za konkurenčne cene. S tem orodjem lahko preprosto oblikujete in prilagodite svoje sedanje in dolgotrajne strategije oblikovanja cen. Uporabite lahko tudi nekatera napredna pravila igre, nastavite zgornje in spodnje mejne vrednosti, hkrati pa zagotovite pričakovano stopnjo. RepricerExpress vam lahko prihrani tudi veliko časa zaradi uvoza v razsutem stanju in poglobljenega filtriranega iskanja ter uporabnih predlog, ki so na voljo za takojšnje izvajanje sprememb trenutne cene.

Izsledki cene

Druga možnost med najboljšimi orodji prodajalca Amazon za spremljanje cen in nadzor nad vašo prodajo na lestvici, lahko CamelCamelCamel izgleda na prvi pogled na prvi pogled. Ampak res deluje! Olajšajte vse prilagoditve cen v gladkem in popolnoma priročnem procesu s pregledi v realnem času, opozorili in posodobitvami - uporaba brskalnika Chrome pod imenom Camelizer bo olajšala stvari.

Komuniciranje in pregledovanje

Povratne informacije in zadovoljstvo strank so bili vedno zelo pomembni deli uspeha v e-trgovini, zdaj pa bodo ocene številnih zadovoljnih kupcev štele za merjenje stopnje na Amazon. To pomeni, da nezadovoljstvo strank ne more le narediti stvari definitivno hujše za vaše podjetje za prenašanje ladijskega prometa, temveč lahko potencialno poveča vaše sezname izdelkov, ki so precej nižje od seznama, ki jih nikoli ne vidijo preveč potencialnih kupcev. In tukaj je, ko prijavi Feedback Express. Ko govorimo o upravljanju komuniciranja in avtomatizaciji, je res eden najboljših prodajnih orodij Amazon. Ne bo vam samo opozorilo o vsakem negativnem pregledu stranke, tako da boste lahko vedno zmanjšali kakršne koli morebitne motnje pri delovanju, a veliko pomaga pri pošiljanju svojih najnovejših kupcev vljudnim zahtevam, da vas opustijo pozitiven pregled.

Financiranje

Finančna težava se vedno prilagaja poslovanju, zlasti z majhnimi do zmernimi zmogljivostmi. In projekti elektronskega trgovanja z izpraznitvijo niso izključitve tam..Zagotavljanje financiranja spletnih trgovcev Kabbage je resnično reševanje, da bi dobili tako potreben operativni kapital. Ta fundacija ocenjuje poslovno uspešnost prodajalca, ki se uporablja za pomoč pri pridobivanju podatkov, pridobljenih na različnih tržnicah, poleg Amazon in platform za trgovanje, da bi ponudili le dobro oblikovane finančne rešitve, ki ustrezajo potrebam najbolj padajočih ladij in e-trgovskih podjetij.

Dostava

Ta programska oprema lahko pomaga olajšati nalaganje naročil strank neposredno iz vaših spletnih trgovin in jih prikazati na priročen interaktivni način. ShipWorks je med najboljšimi orodji prodajalca Amazon, ko morate delati na osebnih računih, načrtovanem poročanju, promocijskih akcijah za e-pošto in številnih drugih različnih funkcijah, ki jih lahko najdete zares super, da boste imeli vse po vsakem uspešnem prodajnem poslu.

Plačila

Če imate več večnacionalnih projektov e-trgovine, je ValutaDirect MORJE za vaše spletno podjetje, seveda, če ne želite pozabite na morebitno zlorabo pri upravljanju številnih lokalnih bančnih računov. Ne vem, kako natančna je ta številka, ampak glede na najnovejšo znano oceno, to orodje za optimizacijo plačil lahko varčuje nekaj približno 3% vaših čistih prihodkov - samo ukvarja samo s pravimi operacijami z menjalnimi tečaji in prihranku denarja vsak dan.

Optimizacija oglasov

Priporočam, da izberete med trgovskimi besedami in Googlovim orodjem za ključne besede, saj so najboljša orodja prodajalca Amazon, ki utirajo pot uspešnemu poslovanju z e-trgovanjem. Pomagamo vam pri optimizaciji seznama izdelkov, orodje za ključne besede Merchant Words pokriva več kot 20 milijonov priljubljenih priljubljenih fraz za iskanje na dnevnem nakupovanju v Amazon. Kar se tiče orodja za ključne besede svetovnega iskalnega velikana, kaže svoje najmočnejše strani predvsem s predlogi ključnih besed, ki so najbolj primerni za naslove izdelkov in opise izdelkov.

Sourcing

Iščete nove izdelke v prodaji in raziskovanje svežih poslovnih priložnosti so neločljivi deli vsakega spletnega trgovca. Ampak če bi se počutili pomanjkanje vpogleda v iskanje potencialnih poslovnih priložnosti na Amazonskem trgu, vam lahko Profit Sourcery pomaga pri pravilnem delu in vam pokaže seznam najpomembnejših perspektivnih področij za vaše sezname izdelkov, s katerimi lahko skočite.

Oglaševanje

Seveda se morda zdi brezskrbno, vendar uporaba priljubljenih socialnih medijskih platform, kot je Facebook, je odličen način za več prometa na seznamih izdelkov e-trgovine - brez plačati peni. Vse kar potrebujete je nekaj časa vlagati v ustvarjanje poslovnega profila. Na ta način, ko ustvarite lastno poslovno stran, uporabite oglase, ki oglašujejo vaše izdelke in so vedno na vrhu iskalne izpostavljenosti. Še več - ustvarjanje močne prisotnosti na socialnih medijih z dnevnim objavljanjem in komunikacijskimi aktivnostmi, se lahko obrnete na natančno ciljno občinstvo potencialnih strank.

Vračilo

Upravitelj nadomestil je med najboljšimi orodji prodajalca Amazon, ko gre za včasih neizogibne napake ali nepričakovane donose od kupcev, na primer zaradi poškodovanega inventarja ali katere koli vrste previsokih stroškov , kot so pristojbine za provizijo, velikost in teža, kot tudi vse druge škode ali težave, ki se dogajajo na poti. Uporabite Refunds Manager, da bo vsak nesrečni dogodek na poti in pozabiti na naknadne zaplete z vračilom enkrat za vselej.

December 7, 2017