Back to Question Center
0

Semalt: neverjetne lastnosti NeoDownloaderja - visokokakovostni slikovnik za slike

1 answers:

NeoDownloader je hitra, priročna in enostavna rešitev za določanje parametrov spletno stran in nalaganje datotek v velikem obsegu s katere koli spletne strani ali spletnega dnevnika. To orodje nam bo pomagalo pri prenosu in ogledu več sto do tisoč fotografij, slik, visokokakovostnih videoposnetkov, ozadij, datotek MP3 ali katere koli druge datoteke samodejno.

Morate samo določiti URL ali povezavo in izbrati, kaj želite storiti. NeoDownloader vam pomaga prenašati podatke iz različnih spletnih strani v obliki slik in videoposnetkov in vam olajšati prenos ene ali več galerij slik brez kakršne koli težave - web host gratuito que suporta php. Ta popolnoma avtomatski program omogoča celo prenos spletnega mesta iz mreže. Kaj morate storiti je, da povlečete in spustite povezavo iz brskalnika v plavajočo košaro NeoDownloaderja. Na ta način boste lahko s priljubljenimi fotografijami s poljubne strani prenesli le nekaj klikov z miško.

Je eden najboljših vgrajenih posnetkov slik in multimedijskih predvajalnikov na internetu. NeoDownloader vam omogoča ogled vseh datotek, ki ste jih prenesli v nekaj sekundah, in jih celo prikažete v obliki diaprojekcij.

Neverjetno je, da je NeoDownloader vgrajen v ogromno spletno bazo projektov, ki so pripravljeni za prenos, kot so številne ozadje, vrhunske slike lepih modelov in zvezdnikov, umetniška dela priljubljenih fotografov in umetnikov, smešne slike in animirani GIF-ji. Ta slika strganja in downloading program olajša za nas, da prenesete naše najljubše slike, pesmi in avdio video datotek.

NeoDownloader Features:

1. NeoDownloader je enostaven za uporabo:

Varno je omeniti, da je NeoDownloader enostaven za uporabo in ima uporabniku prijazen vmesnik. S tem orodjem vam ni treba skrbeti za pop-up oglase in transparente.

2. Prenesite katero koli vrsto grafične datoteke:

Ena izmed najboljših in najpomembnejših značilnosti NeoDownloaderja je, da lahko v nekaj sekundah prenesete svojo izbiro zvokov, videoposnetkov ali drugih datotek ..Točka plus je, da NeoDownloader hitro dela in nikoli ne ogroža kakovosti.

3. Prenesite obseg URL-jev in sezname URL-jev:

Za NeoDownloader je značilna njena zmožnost takojšnjega prenosa URL-jev in seznamov URL-jev. Pravkar morate določiti število URL-jev in pustiti NeoDownloader svoje delo.

4. NeoDownloader pomaga prenesti s katere koli spletne strani:

Tudi če je spletna stran zaščitena z geslom, bo NeoDownloader enostavno prenašal in shranil vaše najljubše fotografije, avdio in video datoteke.

5. Napredni filtri:

Napredna možnost filtriranja NeoDownloaderja omogoča prenos podatkov, ki jih imate radi, in preprečuje nalaganje neželene vsebine na trdem disku.

6. Več povezav:

NeoDownloader omogoča do dvajsetih istočasnih povezav.

7. Možnosti diaprojekcije:

NeoDownloader ima vgrajen pregledovalnik slik in ima neverjetne zmogljivosti za diaprojekcijo. Poleg tega, njegov avdio / video predvajalnik omogoča izbiro ne-programerjev in samostojnih.

8. Podpira različne arhive:

NeoDownloader je eno od tistih zelo malo orodij, ki podpirajo arhive RAR in Zip. To pomeni, da lahko shranite svoje grafične datoteke ali drugo vrsto podatkov v obeh teh formatih.

9. NeoDownloader Lite:

NeoDownloader Lite je brezplačen prenosnik slik, ki podpira datoteke PNG in JPG. S tem orodjem vam ni treba iskati serijske številke, registracijske kode ali generatorja ključev na internetu.

December 6, 2017